Gyorsan! Ma este 21:00 körül zuhanyoztam, és valami nagyon megjelent mögöttem! Mi lehetett az?
Figyelt kérdés
Egy 15 perc után belenéztem a zuhanyfej tükröződő oldalára, egy olyan 3 mp. -ig még ott-voltam, de utána eltüntem, és valami csápos csúnya démonra hasonlító dolgok megjelent. Anyám nem hiszi el. Veletek is történt már ilyen? Holnap szeretnék paphoz menni, egy rajzzal a dologról. Sajnos nem tudom egyszerre több kategóriát választani: Paraszichológia; Okkultizmus; T. F lények.#csúnya #démon cucc
2017. júl. 19. 22:30
11/16 anonim válasza:
Beképzelted, nem volt ott semmit.
12/16 anonim válasza:
Akkor az csótàny lehet!Hivd ki a rovarirtókat sürgősen ha màr ilyen bazinagyok szaladgàlnak nàlatok!
13/16 anonim válasza:
Ja, valószínűleg csak beképzelted(fáradságtól?), de ha nem, akkor sem lehetett Démon. Nekik nincs csápjuk, emberszerűek, és MI A FENÉÉRT KERESNE BÁRMILYEN ENTITÁS, VAGY DÉMON A ZUHANYZÓBAN?????? De paphoz semmiképp ne menj!!! Csak több hordó olaj lenne a tűzre, ami felemésztene téged is.
14/16 anonim válasza:
Valójában ugye csak be akartad jelenteni, hogy fürödtél tegnap? Ne szállj el magadtól, mert én is szoktam. Piszkos fantáziád lehet, hogy ilyen csápos démonszerű hentai cuccost képzelsz el. Szeretsz felnőttesdit játszani? 😏
15/16 anonim válasza:
Nagyon megjelent? És mi lett volna ha csak kicsit jelenik meg? :D
16/16 anonim válasza:
Majd akkor kérdezd, ha beléd hatolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!