Volt már pszichedelikus élményed? Milyen volt, hogy lehet elérni?
Ha legális szerrel akarsz hasonlót elérni, akkor javaslom a habpatront (tejszínhab patron). Szinte bármelyik boltban megkapod, N2O (dinitrogén-oxid, avagy kéjgáz) van benne. Belélegezve a legtöbb esetben rövid ideig érezhetsz egyfajta pszichedelikus, inkább eufórikus állapotot, nálam működik. Egy patron rövid ideig hat. Belecsavarod az üres habszifonba, és óvatosan kiengedve onnan belélegzed ("rácuppansz" a szivon kimeneti csövére). Tényleg óvatosan, mert ha hírtelen engeded ki, akkor feszít és hideg. Amúgy édeskés gáz, mély lesz tőle a hangod. De mókás, és nem okoz függőséget sem. :)
Ha te "spirituálisan" gondoltad, abban nem tudok segíteni.
Volt egy érdekes élményem, lassú dobolást hallottam, éreztem, hogy egy nagyobb körben ülnek körülöttem, és a szememen keresztül látják a "jövőt". Elég furcsa volt, 5-10 másodperc és kész.
A legérdekesebb, hogy hallucinogén anyagot még nem igazán fogyasztottam.
Ez nem olyan mint felmenni dobogókőre. Felülsz a buszra oszt ott vagy 1 óra múlva.
Ez is egy út. Hatásos, erős út.
De nem egyszerű, mert amit ad arról nem lehet beszélni. Mert nem lehet szavakba foglalni a különbséget. csak nagyon nehezen.
Ahhoz, hogy az ember mély utazást tegyen tapasztalatot kell szereznie előbb.
A nagy dózisú utazás okozhat ilyet, de az veszélyes. A veszélyességét meg csakis a tapasztalattal lehet csökkenteni. Fél-egy tucat utazás után érdemes belevágni. Ez a tanulás legkevesebb fél év, ha jót akarsz. De a tanulási folyamat eredményeképpen lehet, hogy nem is akarod majd a kiindulási célt elérni.
De nem buzdítalak a magyar állam törvényeinek megsértésére. Információt adok, mert hiszem, hogy a veszély és ártalom csökkentésének ez a módja.
Kedves kérdező!
Ha érdekel a téma sok dolgot lehet találni neten, könyvekben. Nem tudom mit keresel, sok féle élményt át lehet élni, pl előző életi élményeket.
Egy kis buddhizmust érdemes felszedni ha ilyet szeretnél. Kezdve ott, hogy nem véletlen, hogy nem emlékszünk előző életeinkre(ha voltak), az ezekben átléltek ugyanis akadályoznának jelenlegi életünkben. (Hogy élhetne egy kisgyermek gyermeki életet, ha emlékezne erőszakos halálára?) Ha alázattal fordulsz affelé a tudás felé amiket kaphatsz és el tudod fogadni azt, hogy nem minden tudáshoz van jogod amihez egyébként hozzzáférhetsz, akkor csak annyit fogsz kapni amennyit el is bírsz.
Vannak olyan drogok amikkel könnyebb beindítani az ilyen élmények felszínre törését (amiket írtál, és még néhány más), de ennek megvan a kockázata, hogy az értékes információk mellett kontrollálatlanul áramolhat egyéb dolog is, amik úgy változtathatnak meg, ahogy soha nem kívánnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!