Hogyan lehetne ezt elérni?
Néha eső után vagy hosszú borús idő után tapasztal, miden gyönyörű érzést, és sétálhatsz akár egy lerobban környéken romos épületek között vagy egy konténeres részén a a lakótelepnek ahol bűzölögnek a kukackák de az is szép é része az egésznek.
Egy LSD ről szóló dokumentum film alatt az egyik kommentben valaki írta, hogy voltak ilyen tapasztalatai az anyagtól.
A kérdés, hogyan lehet ezt elérni az lsd nélkül meditációval vagy táplálkozással teákkal, törvényesen....
Mér régebben is hallgattam néha, agykontrollos meditációkat és sok fajta teát is ittam, de amidmellet szinte mindig nagy nyomás alatt voltam ilyen élmények időszakában a vizsgák miatt. De soha nem használtam semmilyen drogot.... inni sem ittam.
Domján Laci is egy interjúban mondta, hogy mikor el vált a felesége tőle akkor ős is megtapasztalta, hogy szétszórt volt összevissza kavarogtak a gondolatai majd egy adott pillanatban miden szép lett egy ideig és azon a fának is elcsodálkozott a szépségén ami mellet nap mint nap elment de addig még sosem vette észre, hogy milyen szép is az a fa.
egyébként a csúcshatásban is mikor hatni kezd az NZT valahogy ott is ábrázoljak, hogy világos lesz miden de meleg színekkel ábrázolják a megvilágosodást...
mellet az is érdekelne , hogyan lehet olyan nyugodt és happy arca valakinek állandóan, de nem szerekkel hanem meditációkkal vagy egészséges táplálkozással...vagy többet fogyasztva valamilyen zöldségből gyümölcsből...
Ez egy magas energiájú állapot. Az energia szint miatt megemelkedik a dopamin és a szerotin szint. Ez okozza az érzést.
A gyönyörködés kell lesajátítani. Legkönnyebb a természettel megtanulni.
Kezdj el meditálni, minimalizáld az életedben a stresszt, foglalkozz sokat önismerettel és figyeld magad és az érzéseidet folyamatosan, idővel eljutsz a belső béke állapotába. Olyankor kezded el szépnek látni a világot, rácsodálkozni egy teljesen hétköznapi dologra, stb.
Ez egy hosszabb folyamat, szóval nem hónapok kérdése, hnem évek általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!