Hogyan lehet elérni az asztrálutazást?
szeretnék kilépni a fizikai testembol.
sok helyen olvastam már, hogy le kell feküdni és ellazulni, de nem tudom, hogy utánna mi lesz..sokszor felkelek, mert azthiszem, hogy mar sikerült, de még nem.nem tudnátok esetleg mondani valami egyszeru módszert?
kedves előző, te egy mázlista vagy. Ahova mentél az nem egy lakatlan vidék. Plána hogy az otthon hagyott tested őrizetlenül maradt.
Szerencséd, hogy élsz és éppen vagy.
pont ezért nem tanítanak asztrálutazást jószándékú emberek.
Kedves kérdező:
A tudatos álommal kezd. Ha egy éven belül sikerül megnézed a tenyeredet és a talpadat is akkor kezdjen érdekelni ilyesmi.
Semmi ijesztő nincs abban, hogy emlékeztél álmodban, hogy elhatároztad, meg fogod csípni a kezed. Az agyad alvás közben sem kapcsol ki, ezért tud működni tudatos álmodás előidézésénél a reality check-módszer (amikor ébren sokszor ellenőrzöd le, hogy a valóságban vagy-e, teljesen tudatosan - ez a tudatos cselekmény tudattalan szokássá válik, rögzül, így álmodban, amikor a tudatalattid működik, jó esetben megint megcsinálod majd, és rájössz, hogy álmodsz. Ez a tudatos álmodás megtanulásának egyik legismertebb, legtöbbször sikeres módja). Szerencsés vagy, hogy nálad ennyire automatikusan jött mindez, mások hosszú hónapokig, akár évekig gyakorolják, hogy havi 3-4 tudatos álmuk lehessen.
Egyébként, bennem sokszor felmerült már, hogy ha azt hiszem, sikerült az asztrálutazás, ami egyébként sajnos még sosem, hogyan döntöm el utólag, hogy az volt-e, vagy tudatos álom? Magamat nézegetni tudom, mert tudom, hogy nézek ki, az ismert helyekre emlékszik az agyam, az ismeretleneket meg hiába hiszem valóságosnak, sosem tudom meg, hogy azok voltak-e. Esetleg valaki, akinek sikerült, válaszolhatna erre, tényleg kíváncsi vagyok.
Időben indulsz, hogy elérjed az asztrálbuszt/villamost/vonatot.
Egyirányú utazást (lelked kilép, de vissza már nem,) bármelyik halálos méreg fogyasztásával elérheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!