Agykontrollal miket lehet elérni?
nincs kifejtve a kérdés
az agykontroll áltudomány
Rosszul közelíted meg a kérdést. Ha ettől várod a csodát, megint pofára fogsz esni.
Csak az találja meg (szerintem) a párját, akire vágyott, aki rendben van magával és a környezetével. Ebben segíthet az agykontroll - ha boldog vagy társ nélkül, ragyogsz, vidám vagy, törődsz magaddal, vannak hobbijaid, aminek hódolsz, barátok,család, soprt tölti ki a hétköznapod, egyszer csak betoppan a nagy ő.
Én szoktam agykontrollozni, 1 éve lettem független, és megpórbáltam ebből a helyzetből a legtöbbet kihozni. Nyárra már teli volt a naptáram minden napra programokkal, azt mondták kivirultam, ragyogok, vidám vagyok. Már csak egy társra vágytam, akivel ezt megoszthatom. Csak szívembe nyilat a magány érzése, mikor szerelmespárokat láttam. Aztán novemberben betoppant egy férfi az életembe, aki azt mondta ez az életvidám nő kell neki. Életvidám pedig a agykontroll gondolatmenete alapján váltam egy év alatt.
Hát így lehet bármit is elérni AK-lal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!