Legkönnyebben hogy lehet tudatos álmodást elérni?
Figyelt kérdés
Melyik módszer a leggyorsabb/legkönnyebb? Emellett van-e bármi kockázata? Van-e esély arra, hogy helyette sleep paralysis lesz az eredmény? Ha igen, az lehet-e veszélyes, illetve tényleg olyan félelmetes-e mint mondják?2016. júl. 25. 01:13
1/7 anonim válasza:
Kérj meg egy autó szalont hogy elvihesd egy próba körre egy A5 Audit
2/7 Legoman válasza:
Ha alvásparalízised lesz álmodás előtt, akkor jó helyen jársz, hogy tudatosan álmodj. Csak a paralízisen kell felül kerekedned, és ha már arra rájössz, hogy ezt csak az agy hallucinálja, és elalszol, akkor könnyebben maradsz tudatában a dolgoknak. :)
A módszerek közül, amelyik neked a legkönnyebb. Nem vagyunk egyformák.
3/7 A kérdező kommentje:
Olyan módszer nincs, aminek az alvásparalízis nem része?:D
2016. júl. 25. 14:53
4/7 Legoman válasza:
Nem minden esetben fordul elő, csak könnyebb úgy tudatosan álmodni, ha paralízised is lesz. :)
Egy idő után egyébként megszoknád. :)
5/7 anonim válasza:
Csinálj álom tesztet mindig, amikor wc-re mész, vagy amikor érzed h pisilned kell. Elalvás előtt igyál meg 2 nagy pohár vizet. Amint megérzed álmodban h baj van, vagy wc-vel találkozol, egyből be fog ugrani. :D Nálam ez bevált.
6/7 anonim válasza:
én minden héten minimum 3* tudatosan álmodom, én tökre szeretem. mielőtt felkelek (általában érzem mennyi az idő) néhány percet azzal töltök, h én irányítok mindent. én szeretem, szerintem nincs kockázata :D
7/7 anonim válasza:
Én nekem mikor pisilnem kell álmomban és visszaalszok azt álmodom hogy pisilek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!