Mit kell tudni a démonokról?
Mármint mi az eredetük, milyen fajtáik vannak,mikre képesek, hogy lehet megidézni, legyőzni őket, hogy néznek ki, mi a szándékuk, mind gonoszak-e, tényleg egy másik dimenzióból jöttek, meg ilyesmi.
Én nem elsősorban a sátánnal kapcsolatos démonokra gondolok. ( Vagy csak olyanok vannak?)
A komoly válaszokat, linkeket, előre is köszi.
Azt, hogy minden démon önmagadból fakad, és neked kell tudni hogy győzöd le!!
Ha már felismered, az fél siker!!
Sajnos a démonok örökíthetőek is..
Mit kell tudni a démonokról?
Azt, hogy ha belédköltözik, akkor azt fogod érezni, hogy hülyeségeket kell kérdezni a gyakorikérdéseken...
Ajajjj...akkor lehet, hogy megszállt vmi =)))
Nem nagyon hiszek a démonokban, de azért érdekesek szerintem. Mindenkinek köszönöm a komoly válaszokat.
Léteznek, tapasztaltam démoni megszállást már párat. Némelyik ijesztő lehet, és megkülönböztethető az elmebajtól. A megszállott ember lelkétől függ, milyen mértékben uralhatja a gondolatait, tetteit egy démon. Aki rendszeresen gyakorolja a saját lelke erősítését, akár mágikus védelemmel, akár meditációval, az nagyobb biztonságban van. A lelked forrásától is függhet, hogy mik szállhatnak meg és milyen mértékben. Általában maguktól csak gyengelelkű embereket szállnak meg, akik természetesen észre sem veszik, magukénak tartják minden tettüket. Erősebb lelkűeket csak idézéssel szállhatnak meg.
A démonoknak is több fajtájuk van, mint az emberi léleknek, van gyenge és nagyon erős is, na az olyanokkal nem igen kell ujjat húzni. Nem egy hír van démonidézés közben megmagyarázhatatlan okból meghalt emberekről. Röviden ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!