Mit kell tudni Odriról?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 10:26
1/21 anonim válasza:
Miért? Kell róla tudni valamit? Én speciel azt sem tudom, ki, vagy mi a lópikula az? :D
6/21 anonim válasza:
Egy Odri nevű ember 1996-ban úgy tűnt el nyomtalanul, hogy a faluban ahol lakott az mellett van egy elhagyatott földesút.
Na gondolt egyet, és arra ment el bicajozni...
Majd egy különös szellem "vonyítás" hallatszott.
Azóta senki nem látta, csak a bicaja volt meg, aminek a kormány le volt törve róla.
Minden nyom nélkül eltűnt.
Ennyit lehet tudni róla.
Ja és ez egy igaz történet!
7/21 anonim válasza:
Odri őrjöngeni szokott, ezért szekrényben tartják.
8/21 anonim válasza:
én két Odrit ismerek. Odri Hepburn és Odri Tautou
9/21 anonim válasza:
19:38
Jó, jó! De ha nem került elő, ki mesélte el, hogy milyen szellem milyen vonyítását hallott az eltűnése előtt? :D
10/21 anonim válasza:
Vagy nem is egy szellem vonyított, hanem Odri, mert egy szadista erőszakolta. A sok babonás ezotériaőrült pedig azt hitte, szellem, és nem segített neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!