Honnan lehet tudni valakiről, hogy nem ember?
Figyelt kérdés
A környezetemben vannak olyan emberek, akik szerintem természetfeletti lények.2010. nov. 26. 13:38
1/22 anonim válasza:
Miért gondolod ezt?
mit csinálnak?
3/22 anonim válasza:
Talán aranyat sz@rnak és bort vizelnek?
6/22 anonim válasza:
Hülyeségeket kérdeznek. Talán akkor Te is...?
7/22 anonim válasza:
Pl. ha négy lábuk van és ugatnak, akkor valószínűleg nem emberek (bár lehet, hogy csak furry-k).
8/22 anonim válasza:
Mutass neki egy citromot, ha nem kezd el nyáladzani, akkor nem ember.
9/22 anonim válasza:
Ha kicsi,zöld,sárga csíkokkal,6 lába van,4 keze,és 3 füle,gyorsabban forog a nyelve az anyósénál,akkor kezdhetsz gyanakodni...
10/22 anonim válasza:
Az utolsónak igazából igaza van. Az ingerek elindulnak ha az ember citromot lát, mert akkor a nyál mirigy elkezdi termelni a nyálat, és ha nem ember akkor nem nyáladzik, és ez igaz!!!
komolyan!!
Természet feletti lények, hát nem nagyon tudom hogyan lehetne ezt meg tudni, én is kíváncsi lennék rá, inkább arra kéne rájönni, hogy ki idegen lény az emberek társaságában, sok dolog lehet hogy rá jöjjünk leginkább a harmadik szem felnyitását javasolnám, mert akkor nincs ami becsapjon téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!