Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerinted minden igaz amit a...

Szerinted minden igaz amit a biblia ír vagy csak mese? Akkor van isten van sátán?

Figyelt kérdés

2017. szept. 14. 13:43
1 2 3 4 5
 31/44 anonim válasza:
37%

Isten tényleg létezik!!! Ottvan mindenhol mindenkivel. Nekem még régen volt egy barátnőm(az eredeti értelmében) aki cigizett, és vagydosta magát amit én is átvettem tőle. Aztán lerontottam a jegyeim mindenkit utáltam es kezdett elhatalmasodni rajtam a gonoszság. De Isten nem hagyott egyedül segített újra talraállni. Persze nem úgy hogy egyszercsak angyali fényben megjelent a szobámban... A szívüre kell figyelni. Isten és a sátán érzések formájában vannak ott. És ez a lényeg! Ne várjuk hogy kettéhasadjon a föld és megjelenjen egy szörnyeteg mint a sátán vagy egy angyal mint Isten. A mindennapokat nézzük!! Nem csoda hogy lélegezhetünk? Hogy békében élhetünk? Hogy van enni és innivalónk? Hogy vannak érzéseink? Hogy szerethetjük egymást? Az egész világ csodálatos így ahogy van! Nem keletkezhetett úgy hogy két kőzet összeütközött. Akkor valószínüleg nem tartanánk ott hogy ezen filózzunk.Én hiszem teljes szívemből hogy kell állnia emögött valami megfoghatatlan hatalmas erőnek.És ehhez nem kellenek képmutató papok, püspökök ,pápák ,csicsás templomok ,aranyozott gyertyák meg szektaszerű liturgiák... Isten ott él szívünkben. És vezet minket segít nekünk csak meg kell haljuk a szavát.

Sajnos a biblia már tényleg hatalmas kavalkád lett. Vannak jó részek De sok rész van ami furi és nemtom mit keres a bibliában.Ja és sok fontos rész hiányzik. Pl. a reinkarnáció szerintem létező dolog de úgy kitörölték az arról szóló rêszeket mintha vírus lenne.

2017. szept. 20. 21:57
 32/44 anonim válasza:

Tudod ez azért buta kérdés mert ha tényleg a választ keresed kezd el olvasni a Bibliát. Ne itt tegyél fel kérdést ezzel kapcsolatban mert itt javarészt csak hozzá nem értő alakoktól kapsz majd választ akiknek fogalmuk sincs miről beszélnek.

Mit teszel ha valaminek az igazságtartalmában nem vagy biztos? Elkezdesz kutatni. Ez egy hosszú folyamat és kitartás kell hozzá. Viszont senki sem csinálja meg helyetted.

Tudod mit jelent a hit? "A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés." (Zsidók 11:1)

Nem, a hit nem vak. Nem azt kell elhinned amit mások mondanak, amit a pap mond mert olyan szépen beszélt. Azt kell elhinned, amiről meggyőződtél, amiről bizonyítékaid vannak. Tudod egy dolog 5 percig érdekesnek találni ezt a témát és egy másik dolog ha tényleg érdekel az igazság. Azt javaslom, hogy imádkozz azért, hogy meg tudd érteni a VALÓDI igazságát a Bibliának. Nem azt amit a papok mondanak és nem azt amit ateista emberek szajkóznak, hogy elbizonytalanítsanak. Imádkozz őszintén, kitartóan és hidd el, kapsz választ, ha valóban keresed azt.

2017. szept. 20. 23:55
 33/44 anonim válasza:
0%
Atyaúristen!!! 21sz. élünk és ez még mindíg kérdés?!? Véleményem szerint a Biblia emberek által készített alkotás ami ugyan csodálatos mint pl. Leonardó művei vagy egy Apolló űrrakéta ,de ennyi .Nem több és nem kevesebb!
2017. szept. 21. 12:27
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
33 hát miért nem szóltál, te zseni. Minden vallásnak vannak szentiratai - most mindjárt a 7 milliárd ember hajítja kukába a szentiratait - zsupsz.
2017. szept. 21. 12:40
 35/44 suri gyuri ***** válasza:
0%

Amikor egy gyerek a világra jön,fingja nincs az egėszről.

Ha a szülei hívők,akkor ő is az lesz, ha ateisták,akkor az lesz.A hívő csak hisz,nem TUD!

2017. szept. 21. 17:21
 36/44 suri gyuri ***** válasza:
0%
Àrnyfarkas! Sorosról elfelejtkeztėl! Magyarország kirablói között (Orbán,Csányi,Mėszáros Lörinc Simicska stb) egy zsidó sincs!
2017. szept. 21. 17:31
 37/44 anonim válasza:
0%

Az iszlámot elítélik mert gyilkolják az embereket és ezt "isten miatt teszik".

Én is elítélem őket.

Viszont a keresztények is ugyanezt csinálták, csak az iszlamisták kevesebben vannak és később csinálják. Ezt a mészárlást elítélik a 21. században. A sötét középkorban nem ítélték el, pedig ugyanilyen rosszak a keresztények.

Aztán az iszlámok nőket erőszakoltak meg (pl. Köln -

2017. szept. 25. 21:57
 38/44 anonim válasza:
0%

Bocs előző vagyok, nem fejeztem be.

Szóval az iszlámok nőket erőszakoltak meg még azt mondják h a nők csak állatok, nem emberek..

És a keresztények? Ők nem? De, sok ám a perverz pap. Ja, és miért lehet csak férfi a pápa? Miért férfi Isten? Miért csak azért vannak nők a bibliában h szülejenek???

2017. szept. 25. 22:00
 39/44 anonim ***** válasza:
37-38 menj már, undorítóak a kereszténygyűlölők
2017. szept. 25. 22:13
 40/44 anonim válasza:

37! Egyáltalán nem írja a Biblia, hogy csak szülni vannak a nők.

Annyira vicces,hogy itt halomra mondják sokan a véleményüket olyan valamiről,amit ismernek. Mert ha ismernék, nem állítanának ekkora blődségeket. Előbb érdemes valamit megismerni,mielőtt kritizálni kezdenénk.

Ami a keresztes hadjáratokat és egyéb hasonló dolgokat illeti, hát igazad van. Ezek a keresztyénség szégyenfoltjai. Nem véletlenül hívják a középkort sötétnek.

Ez tagadhatatlan.

2017. szept. 26. 05:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!