Szerintetek a Shrek sátánista mese?
Arra célzok, hogy a szamár lehetne akár az amerikai demokrata párt szimbóluma (az is). Aki elhozza a sárkányt (sátán) aki megmenti az esküvőn Shrek-et és Fionát. Kitörnek az ablakok az esküvőn, amin vallási jellegű mozaikok vannak, ezzel szimbolizálva az egyház elpusztítását.
Mindeközben propagálva azt, hogy mindenkinek (még shrek-nek is) joga van a boldogsághoz. Shrek pl. jelentheti a szexuális kisebbséget, vagy épp Fiona. Arra célzok, hogy a kapcsolatuk nem épp szokványos. Egy hercegnő és egy ogre...
Ezzel pedig arra nevelik a gyerekeinket, hogy a melegeknek is joguk van boldogan élni, az egyház pedig elpusztul, miközben megmenti a napot egy sárkány és a liberalizmus. Vélemény? (Tudom, hogy elvetemülten hangzik, én magam sem hiszek benne, csak gondoltam megosztom, hátha másnak is eszébe jutott.)
Hülyeség mindenbe belemagyarázni hogy sátánista.
Na meg a másik kedvencem, ami mostanában divatos, az illuminati elméletek...
A filmesek lesz.rják hogy ki miben hisz, ők csak szórakoztatnak. Rohadtul nem akarják tudat alatti üzenetekkel irányítani a világot, csak az érdekli őket, hogy nagyot kaszáljanak a filmjeik.
Csak manapság annyi a h.lye, agyatlan ember, hogy ha valami paranoid idióta gyárt egy nevetséges elméletet, a többi el is hiszi, ezért már a világon mindennel kapcsolatban szárnyalnak ezek az őrültségek.
"Mindeközben propagálva azt, hogy mindenkinek joga van a boldogsághoz."
Tényleg...elképesztően sátáni terv ez. Boldog emberek? Még mit nem!
Na szerintem olvasd át amit leírtál, értelmezd is párszor, rágd át, majd újra.
Egyébként tisztán kitűnik a leírásodból (legalábbis az én erkölcsi normám szerint), hogy a "sátáni" erő az egyház, hiszen az akarja megakadályozni mások boldogságát.
Tudom. Mármint, hogy az írásom szerint a gonosz erő az egyház. De legalábbis a bigott maradi hozzáállás.
Amúgy szerintem is mindenkinek joga van a boldogsághoz, liberális vagyok és meleg. Viszont hiszek Istenben is.
Szóval úgy értettem, hogy vannak sokan az egyházban, akik szerint a melegeknek nem jár semmi, csak a cölibátus, vagy változzanak meg. Viszont Fiona sem változik meg, ugyanúgy az marad aki volt, és talán ez alatt azt értik a szerzők, hogy mindenkinek - úgy ahogyan van - joga van ahhoz, hogy happy end-je legyen. Amivel én mélységesen egyetértek. :)
Ami pedig a sárkányos-előítéleteket illeti: nem vagyok oda a prejudikatív megnyilvánulásokért, szóval, az szerintem is jó, ha egy tipikusan rossz karaktert jó színben tüntetnek fel. :)
Szerintem nem feltétlenül csak melegek miatt. Shrekkel és Fionával is az volt a fő "problémája" az embereknek, hogy csúnyák. (Jó, mesében amúgy sem fog megjelenni homoszexuális pár. Ahhoz senki sem elég tökös még hálivúdban sem.)
De úgy bárkikről szólt, akiket valamiért kirekesztenek. Tehát mert nem szépek, a származásuk miatt félnek tőlük, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!