Szerintetek Dinamo mágus képességei hamisak vagy igaziak? Én ugy tudom aki ilyen képességekkel rendelkezik az eladta a lelkét az ördögnek
Figyelt kérdés
2017. aug. 13. 19:53
1/8 anonim válasza:
Vallási fanatikus vagy esetleg katolikus egyéb szektás babonás ember aki letapadt a középkorban ?
2/8 anonim válasza:
Hamisak..
Sok "megcsodált" trükkjét megtalálod a YT-n.
Meg én amúgy sem hiszek, nem hiteles egy videon látható varázslat. Azt vágnak össze, amit akarnak.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem, fiatalkorú vagyok de ez engem érdekel. Szerinted kamu? mert akkor saját műsort csinálni erről nagy fszság meg mindenki elött ilyen darabokat előadni...
2017. aug. 13. 19:59
4/8 anonim válasza:
Magician = bűvész.
Hallottál már erről a foglalkozásról? Embereket szórakoztatnak, igazinak látszó, de hamis dolgokkal. Mint a színészek.
5/8 anonim válasza:
Dynamo egy bűvész, soha nem mondta magát varázslónak, vagy hasonlónak. Ami azt jelenti hogy elismeri hogy semmilyen emberfeletti képessége nincs, egyszerűen csak nagyon ügyes, kreatív srác. :)
6/8 anonim válasza:
Ő egy modern mágus, mert a műsorának trükkjei nem fizikailag csalások hanem digitálisan: filmes trükköket látsz és jó vágást, meg beépített közönséget. Ő előadja a statisztáknak a nyers trükköt ők pedig csodálkoznak. Majd utómunkával kiretusálják amit nem szabad látnod, CGI-vel meganimálják vagy rajzolják ami a mutatvány lényege, majd ezt tálalják neked a médiában.
7/8 anonim válasza:
Dinamó egy bűvész. Kell ennél több? Oké, hogy fiatal vagy, de azért gondolkozni nem bűn, sőt: erény!
8/8 A kérdező kommentje:
rendben felfogtam:)
2017. aug. 13. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!