Szerintetek léteznek vámpírok? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Olyan emberek vannak, akiknek szükségük van más emberek véréhez a boldogságukhoz, de nekik nincsennek szárnyaik, nem változnak denevérré esténként, és meg bírják enni a fokhagymát. Személy szerint,jó lenne hinni benne, hogy nem olyan szürke, és unalmas a világ, mint amilyen, és tényleg léteznek mitikus lények. Erre jók az MMORPG-k xD
L18
Elárulok egy titkot: én az vagyok
na mostmár biztos lehetsz benne h léteznek
(én egyébként semmilyen "természetfelettiben nem hiszek! szó szerint. és én Jézust is ebbe a kategóriába sorolnám. nem bántani akarom a hívőket! jó nekik h. hisznek.:)
őőő...nemtom ki írta ezt a szart, és hogy hogy jön ez ide XD én sem vagyok híívő, valljuk be, nekem az idióta papokkal, a hazugságaikkal, és a térítési módszereikkel van bajom, de egyet szögezzünk le...bebizonyították, hogy valóbam élt egy Jézus Krisztus nevű ács, akit a rómaiak keresztre feszítettek...hogy aztán mit találtak ki mellé !!!
és am krisztus nemis kre/kru 0-ban született, mert vmit elszámoltak, és vagy egy kb 100-300 éves eltérés XD
és ahogy én tudom, jézus ZSIDÓ volt, és tagadta, hogy isten fia lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!