Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek léteznek vámpírok?...

Szerintetek léteznek vámpírok? Ha igen, miért, ha nem, miért?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 12:07
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:

Olyan emberek vannak, akiknek szükségük van más emberek véréhez a boldogságukhoz, de nekik nincsennek szárnyaik, nem változnak denevérré esténként, és meg bírják enni a fokhagymát. Személy szerint,jó lenne hinni benne, hogy nem olyan szürke, és unalmas a világ, mint amilyen, és tényleg léteznek mitikus lények. Erre jók az MMORPG-k xD

L18

2010. máj. 31. 13:56
 32/38 anonim válasza:
100%

Elárulok egy titkot: én az vagyok

na mostmár biztos lehetsz benne h léteznek

2010. jún. 3. 18:20
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Apánk őrjöng! Tudod, hogy nem szabad elárulni a létezésünket. Azt ordítja, hogy száműzi az ágydat a padlásra, hogy csak nagyon későn tudj fölkelni és korán kelljen feküdnöd! Kibírhattad volna a bálig.
2010. jún. 3. 18:24
 34/38 anonim ***** válasza:
Igenis léteznek! Én személy szerint nagyon sokat kutattam a vámpírok után a budapesti levéltártól megkezdve, erdélyi ismerősökig mindenkit megkérdeztem!... hihető dolgokat tudtam meg és nagyon igaznak bizonyultak! szóval ha valaki meg akar tudni néhány infót akk írjon a gbirgany@freemail.hu-ra! nem bántjátok meg! egy kicsiny kis levél és meglátod hogy a világ nem éppen olyan gáz mint amilyennek látszik.O:P
2010. jún. 3. 19:18
 35/38 anonim ***** válasza:
am "BG" voltamXD:P
2010. jún. 3. 19:19
 36/38 anonim válasza:
Nem vámpírok... ha volt akkor csak egy és az Drakula volt.... Azt is csak azért mondták, mert unatkoztak az emberek, és valamivel elkellet ütni az időt.... + még azért mert nem haverkodott a jobbágyokkal. és a kastélyában gubbasztott... ennyi! Twilight, mi? Köcsög amcsiknak mindent le kell nyúlni... + a többi szar vámpíros horror...
2010. júl. 12. 19:35
 37/38 anonim válasza:

(én egyébként semmilyen "természetfelettiben nem hiszek! szó szerint. és én Jézust is ebbe a kategóriába sorolnám. nem bántani akarom a hívőket! jó nekik h. hisznek.:)

őőő...nemtom ki írta ezt a szart, és hogy hogy jön ez ide XD én sem vagyok híívő, valljuk be, nekem az idióta papokkal, a hazugságaikkal, és a térítési módszereikkel van bajom, de egyet szögezzünk le...bebizonyították, hogy valóbam élt egy Jézus Krisztus nevű ács, akit a rómaiak keresztre feszítettek...hogy aztán mit találtak ki mellé !!!

és am krisztus nemis kre/kru 0-ban született, mert vmit elszámoltak, és vagy egy kb 100-300 éves eltérés XD

és ahogy én tudom, jézus ZSIDÓ volt, és tagadta, hogy isten fia lett volna

2010. júl. 21. 22:40
 38/38 anonim ***** válasza:
igen is léteznek ;)
2011. okt. 20. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!