Szerintetek léteznek vámpírok? Ha igen, miért, ha nem, miért?
azért nem mert sokkal fejlettlenebbb szerveik miatt hamar kipusztulnának (pl a vér megemésztéséhez abszolút nem lennének szükségesek olyan fejlett szervek mint a gyomor vagy a máj vagy a vese :D ) a szupererő meg biológiailag lehetetlen, illetve elég hülyén néznének ki ember alakkal, békalábakkal, denevérszárnyakkal, karmokkal, a társadalomba nem tudnának beilleszkedni, elbújni meg esélytelen lenne (mint ahogy titokban ölni is)
Egyébként az előző hozzászóló emlegette az ősöket, a csillagkapuprogram bebizonyította h léteznek :D
Léteznek, hogy miért léteznek azt nem tudom, de léteznek. Ha neten kutakodsz, akkor viszont vigyázz h hová és mit írsz.(saját tapasztalat)
Tisztelt tudatlanok: Most lehet fújjogni, aki lefújjog mert nem hisz bennük, azzal nem az a bajom h nem hisz bennük hanem h lefújjog.
Én szerintem is mindenki abban hisz amiben akar..
én példának okáért hiszek a földönkívűliekben, a nagylábúban, Jézusban és a jetiben is. Mondjuk a Loch Ness-i szörnyben nem.
Tehát ha te úgy érzed, hogy léteznek akkor azt is fogod állítani, hogy igen már pedig léteznek. Lehet, hogy nem tudod megmagyarázni, hogy ez miért van így, de te attól még hiszel bennük. Pontosan ugyan úgy mint ahogy egy kis gyerek hiszi, hogy léteznek a szellemek és fél is tőlük. De vigyázz, mert ha nagyon hiszel bennük elmennek és kiszíííívják a véredet...
Az igaz, hogy vannak vámpírdenevérek, és az is igaz, hogy vannak olyan embeek akik vámpírnak vagy farkasembernek képzelik magukat (ezek komoly zártintézeti esetek). De, hogy valójában léteznek -e olyanok akik csakis és kizárólag emberi vérrel táplálkoznak hááát nem tudni....
A filmesek minden esetre feldolgozták Drakula gróf és Nosferato -remélem csak- legendáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!