Szerintetek léteznek vámpírok?
Figyelt kérdés
Most találtam egy oldalt, ami szerint Budapesten van egy klub, és még egy videót, ami valóságosnak tűnik (nézzétek meg a 2. részét is). Linkek: http://www.youtube.com/watch?v=T15rwKwYi_E&feature=related
2011. jún. 25. 23:45
1/17 anonim válasza:
sztem ez hülyeség, mert a vámpírokat nem lehet videora venni :P
2/17 anonim válasza:
én hiszek a létezésükben de azt már nem hiszem hogy a vidi valós lenne
3/17 anonim válasza:
persze hogy léteznek, kedvencem a róbert pattinzón!
4/17 anonim válasza:
Hát ha valódi a videó, akkor sem mondta senki, hogy ez egy vámpír.....Arról nem is beszélve, hogy azért ebben vannak elégé átlátszó dolgok is! ( A gyerek folyton azt mondja " What a hell"; meg pont akkor nem fordul oda a kamerával, amikor az az izé eltűnik! )
5/17 anonim válasza:
a vámpírok nem láccanak képeken tükörben stb úgyh ha láttál egyet valószínüleg ez kamu
6/17 anonim válasza:
Engem is foglalkoztat ez a kérdés és arra a válaszra jutottam,hogy:IGEN!Boldog vagy?
7/17 anonim válasza:
Szerintem léteznek,de ez a videó nem igazi...
8/17 anonim válasza:
Vámpírok léteznek, ugyanis a denevérek egy csoportját 'vámpír denevérnek' nevezik (prózai módon a vérrel való táplálkozás miatt).
De ha az Alkonyat-beli, csillogó, sárga szemű vámpírokra gondolsz, akkor NEM, nem léteznek.
9/17 anonim válasza:
Már miért ne lenne tükörképük, és miért ne lehetne felvenni őket? Hiszen itt vannak fizikai valójukban, ami meg fizikailag létezik azt meg is örökíted fényképezővel, ha tetszik ha nem.
10/17 anonim válasza:
vao..ezt a videót nagyon jól megcsinálták,de egy nagy kamuság.Ha komolyan vámpírral találkoztak volna,nem hiszem,hogy élnének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!