Fannicca kérdése:
Ki hisz abban hogy léteznek vámpírok?
Figyelt kérdés
Aki hisz benne, miért?2011. jún. 11. 15:33
2/18 anonim válasza:
Én szeretnék hinni bennük! Szinte kimeríthetetlen pszichológiai esettanulmányok lennének. Valahol mélyen él bennem a remény, hogy bizonyos népi hiedelmeknek és legendáknak kell, hogy legyen alapjuk.
4/18 anonim válasza:
tanulmányozom az interneten a dolgot.Csináld te is.Hátha megtalálod.
5/18 anonim válasza:
Léteznek, de a bőrük nem csillog a napfényben. :)
6/18 anonim válasza:
Én hiszek bennük, de nem abban a nyálas, fényben csillogó verzióban. És hogy miért? Mert a rengeteg legendának mindig van valóságalapjuk. És minél többet kutatok a témában, annál valószínűbbnek tartom a létezésüket.
7/18 anonim válasza:
én nem hiszek benne, de ha hinnék akkor a darren shán féle vámpírokban hinnék
8/18 anonim válasza:
Általában azok hisznek benne, akik azt akarják, hogy elrabolja őket valami jóképű vámpírember, mert az menő.
9/18 anonim válasza:
Utolsó: minden vágyam, hogy ez világító köcsög elraboljon :D
Ezzel biztosan megsértettem sok Twilight rajongót, de sorry:)
10/18 anonim válasza:
Vámpírok vannak. Pl.: energia vámpírok = kellemetlen lehozó figurák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!