Szerintetek léteznek vámpírok? Ha igen, miért, ha nem, miért?
Léteznek!
És már olyan fejlett operációs rendszerrel rendelkeznekhogymár a foghagyma sem űzi el őket (tapasztalatból írom)
de a méztől félnek!
igen vannak
Pl: a főnököm is mindig szívja a vérem munka közbe :S
szerintem ez mindenkinek egyértelmű, még ha elsőre nem is vallja be.Természetesen nincsenek vámpírok.
A vámpírok és minden más természetfeletti lény, csak mítosz.Jó sztorik egy estéhez.Egy másik, hasonló kérdésnél is kifejtettem, hogy ezt szerintem csak az "ősök" találták ki, a gyerekek riogatására, egy-egy este meséléskor.Az emberek világa néha túl szürke.Ezért kell valami új, valami friss, ami beindítja a képzelőerődet. A vámpírokról szóló könyvek és filmek, csak az író ötletei és legvadabb elképzelései. Ami a nézőnek vagy az olvasónak jó. Kicsit kirángat a szürke hétköznapokból, de aztán fel kell fognod ,miután kijöttél az "extázisból", hogy ez csak kitaláció.
Én is olvasok vámpíros történeteket, amik engem pont ezért fogtak meg. Mert más, új, és érdekes. A régi, szerelmes sablonra, most húztak egy új réteget. egy kis plusz, több "akció"(minden értelemben;)aki olvasta,látta a True Blood-ot, tudja miről van szó;):P).
Ha esetleg te is szereted az ilyen történeteket, akkor nincs miről beszélni. egyébként meg, mindenki maga dönti el, miben hisz, és miben nem.(én egyébként semmilyen "természetfelettiben nem hiszek! szó szerint. és én Jézust is ebbe a kategóriába sorolnám. nem bántani akarom a hívőket! jó nekik h. hisznek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!