Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek képzelődöm? Többi...

Szerintetek képzelődöm? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ültem a szobamban és azt tudni kell hogy a szobám a bajárati folyosó felé néz. Szoval ültem magam a szobamban senki nem volt ithon csak a nagyanyam de ő az udvaron volt,és a bejárati ajtónál lattam egy fekete árnyékot ami a WC felé tartott (a bejárati ajtó es a WC között 2,5m a távolság) és fél másodperc alatt eltünt. 5 perc múlva megint ugyanazt láttam. Ez a második ilyen eset. Az első kb.2 hete volt amikor északa 11 kor mentem ki a konyhába inni vizet, és ugyanúgy láttam a bejárati ajtónál. (A második eset nappal 12:45 körül volt)

2017. máj. 12. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha démon lenne akkor nem csak jàrkàlna !A tudatodba is beférkőzne éjszaka !Könnyen lehet hogy benned nyomot hagyott egyik rokonod halála és kapcsolódsz hozzá igy megjelenik te látod !
2017. jún. 18. 18:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Jól gondolom, hogy nem alszol eleget, vagy szorongsz? Bármilyen valóságosnak is tűnik, nem az, szimpla hallucináció, sokaknak van, nem komoly.
2017. nov. 4. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!