Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez nem normlis. Most szellem...

Ez nem normlis. Most szellem van a házunkban, vagy csak képzelődöm? (Komoly válaszokat várok! )

Figyelt kérdés
A nevelőapukám apukájával házatcseréltünk. A felesége pont abba a lakásban halt meg és én meg abba a szobában élek ahol ő is. Azóta furcsa dolgok történnek velem. A szobámba amikor én is ott vagyok lépteket hallok. Beszélgetéseket a házból. Tárgyak máshol vannak ahol addig voltak valamint eltűnnek. A TV magától be és ki kapcsol. Folyamatosan árnyèkokat látok a teljesen fényes szobában. A tükörben alakokat vélek felfedezni.
2014. márc. 30. 16:34
 1/6 A kérdező kommentje:
És a barátnőm is tapasztal ilyen jelenségeket.
2014. márc. 30. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ I'm sexy and I know it :PP
2014. márc. 30. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondom komoly válasz! A válaszoló kapja be. Ne ide írkáld az ökörségeidet!
2014. márc. 30. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Így hogy ide írtad hogy komoly válaszokat akarsz,csak komolytalanokat fogsz kapni.A kérdés pedig értelmetlen hiszen ugy irtad ki hogy az igen legye,az egyetlen reális válasz.
2014. márc. 30. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem nincs szellem a házatokban. :)

Nem gondolnám,hogy pont Ő akarna téged bántani,esetleg "kiűzni!"

A léptek amiket hallasz nem gondolod,hogy a szüleid esetleg a hő változása okozza?

A tárgyak máshol vannak,illetve eltűnését magyarázhatja "anya bent volt a szobába s elpakolt és selejtezett".

Tükör balesetek lehet magadat látod benne :DD Vagy kint van valami aminek bevetítődik az árnyék :)

Nyugi! :) Ha van észrevételed írd még ide s segítek :D

2014. márc. 31. 07:09
 6/6 anonim válasza:
Az tuti, ha én ilyeneket tapasztalnék inkább mennék a híd alá :D vagy az életemért is eladnám/visszacserélném a házam.
2014. ápr. 23. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!