Miért van ez? Lehet rajta segíteni?
Figyelt kérdés
Éjszaka nem félek a szellemektől, simán rohangászok a házban éjjel, átslisszanok a tesómhoz elcsórom a cuccait stb. a sötétben. De nappal még csak fel sem merek menni az emeletre, egész nap lent vagyok anyuékkal meg a tesóimmal. (3 van) Nappal rettegek a szellemektől, éjjel meg semmi bajom. Igaz, hogy van egy szellem a házban, és én már láttam is de szerintem tök aranyos. Egy lány kb. 21 éves, nem mondja meg mitől halt meg hiába kérdezem, dühös lesz, és napokig nem látni szegényt. A házat mi építettük, ő csak ide kóborolt valahogy. De nem is tőle félek, hanem úgy a szellemektől. ÉS CSAK NAPPAL! Miért van ez, és hogyan tudok rajta segíteni? Nem kérem a bunkó beszólongatós válaszokat, és nem pszihológushoz sem vagyok hajlandó menni!2014. márc. 26. 09:34
1/6 anonim válasza:
Valaki nem engedte el.
De ezen te aligha tudsz változtatni.
Esetleg legközelebb kérdezd meg tőle hogy ki nem bocsátott meg neki? Vagy ő kinek nem bocsátott meg? :))))))))
2/6 A kérdező kommentje:
Kinek? A csajnak? De mondom, hogy nem tőle félek, hanem nappal úgy mindentől.
2014. márc. 26. 20:20
3/6 anonim válasza:
Azért nem félsz este, mert még nem találkoztál olyannal, amitől kéne.
4/6 anonim válasza:
A többi szellemekben hívő ember meg pont éjszaka fél és nem nappal.
Biztos, hogy ez azért van nálad fordítva, mert japán, vagy kínai vagy és a Föld másik felén éjjel van, amikor itt nappal.
5/6 Laylah válasza:
Ilyet még nem hallottam... Ha úgy érzed, rájöttél, kíváncsi lennék rá :) Egyébiránt szerintem a választ magadban kellene keresned.
6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti válaszadónak:
Jaj drága virágszál, dehogy vagyok japán! Bár igaz, hogy tanulom a nyelvet, és nagyon szeretem a japán kultúrát, de vér szerint semmi sem köt hozzá. 14 évesen meg pláne nem...
2014. márc. 28. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!