Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek képzelődöm? Többi...

Szerintetek képzelődöm? Többi lent!

Figyelt kérdés
Ültem a szobamban és azt tudni kell hogy a szobám a bajárati folyosó felé néz. Szoval ültem magam a szobamban senki nem volt ithon csak a nagyanyam de ő az udvaron volt,és a bejárati ajtónál lattam egy fekete árnyékot ami a WC felé tartott (a bejárati ajtó es a WC között 2,5m a távolság) és fél másodperc alatt eltünt. 5 perc múlva megint ugyanazt láttam. Ez a második ilyen eset. Az első kb.2 hete volt amikor északa 11 kor mentem ki a konyhába inni vizet, és ugyanúgy láttam a bejárati ajtónál. (A második eset nappal 12:45 körül volt)

2017. máj. 12. 13:04
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ja és az árny kb.olyan magas volt mint az ajtó (1m 75 - 2m)
2017. máj. 12. 13:07
 2/12 thoomas26 ***** válasza:

Ha miden más, racionális magyarázatot mellőzni tudsz, akkor elképzelhető az is, hogy csak a tudatod tréfál meg, de az is, hogy egy szellemi lényt érzékeltél. Tulajdonképpen neked kell érezned, hogy mennyire is volt valóságos számodra, amit láttál - bár igaz, hogy a tudatod is tud nagyon valóságost is előállítani. Az érdekes, hogy mindig ugyanott látod. Nem tudod valami, benned zajló érzéshez, érzelemhez kötni a látottakat? (Csak egy példa: ha nagyon vársz valakit ott elmenni, akkor a tudatod képes valóságosnak tűnően kivetíteni neked azt, vagy valami hasonlót.)

Ha igen, akkor az előbbi (képzelődtél), ha nem, akkor az utóbbi (valóság volt) eset a valószínűbb.

2017. máj. 12. 15:28
 3/12 anonim válasza:
A magyarázat egyszerű, ha épp elhalad az ablakod előtt modnjuk egy autó, annak az árnyéka az simán tűnhet úgy mint egy árny ami gyorsan elsuhan :D
2017. máj. 12. 16:22
 4/12 Fritzkó Mákiel ***** válasza:
10%
adom az elöttem szólókét, meg amúgy is szerintem ha valakinek dolga akad az csak materiális testben akadhat :D
2017. máj. 12. 16:56
 5/12 anonim ***** válasza:
22%

https://www.youtube.com/watch?v=SovfwPUJoyc

A mennyország igazságai

akinek kedve van nézze meg

ez igaz történet

ott volt a Mennyországban is

2017. máj. 12. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
Sötét tudatlan emberek el akarják hitetni veled,hogy hülye vagy s mit is láttál.Az igazság az hogy szellem volt,ha elhiszed ha nem!Lehetett rokon vagy olyas valaki akit megzavart az energiátok.A hitetlenek meg csak pontozzanak le az igazságért.
2017. máj. 13. 08:23
 7/12 anonim válasza:
44%
Az elsőnek igaza van. Esetleg nem hunyt el egy olyan rokon/barát/hozzád közel álló ember, aki ott járt el sokszor, és hiányolod, vagy úgymond még nem engedték el??
2017. máj. 14. 11:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Igen,unokatesterem hunyt el, 4 evesen, de csak 100cm volt kb.. északa fúlt meg.. beteg volt.. az árny kb. 1,75 - 2m magas volt ugyhogy nem hiszem hogy ő volt az☺
2017. máj. 14. 14:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy a démonok olyan emberekre csapnak le akik psichikailag padlón vannak.. nos, az en csaladom psichikailag padlón van.. nem akarok bele menni részletekbe hogy miert stb... Szoval az is e

Lehet hogy ez egy démon 😱

2017. máj. 14. 14:47
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Ronaldo55 megnézted?

azért nem úgy van hogy a démon ide oda megy

meg ha padlón van valaki

legalábbis a véleményem

Imádkozni kell

Istenben Jézusban hinni kell

és a létező Angyalokban

nézd meg ezt

https://www.youtube.com/watch?v=SovfwPUJoyc

A mennyország igazságai

akinek kedve van nézze meg

ez igaz történet

ott volt a Mennyországban is

2017. máj. 15. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!