Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fura ez a szitu? Már képzelődöm?
Az elején szögezzük le, h nem vagyok se gyanakvó sem féltékeny típus, viszont ezt furának tartom..
A barátnőm egy multicégnél dolgozik. Van, h "mini cégbulit" csinálnak pár ember társaságával: beülnek sörözni, valahova vacsorázni... meg egyéb. Nekem ezekkel semmi problémám nincs, ám van 1 kollégája aki szinte tabu téma. Ha kérdezek, akkor általában tereli a témát róla. A párom barátnője jóba van ezzel a kollégájával és ha nálunk van, akkor mindig kérdezgeti a páromat, h milyen a munkában, hogy viselkedik, ugye h milyen normális. Ilyenkor a barátnőm igyekszik minél előbb lezárni a témát (Mit tudjam én, Nem érdekel és hasonló válaszok) és másról kezd el beszélni.
Múltkor történt, h ismét "mini cégbulit" csináltak. Barátnőm is ment. Kérdeztem, h kik lesznek ott csak hogy tudjam? [Lehet mániának tűnik, de szeretem tudni, h kikkel van ha netán valami baj történik, tudjam h kiket kell keresnem.] A párom: Áááá, csak kolléganőkkel megyek, semmi extra. Visszajött az összeröffenésről és elszólta magát, h ez a kolléga is ott volt (egyedül mint férfi). Már nem tudtam nem féltékeny lenni, kérdőre vontam, h akkor miért mondta, h csak nők? Mondhatta volna, h ő is ott lesz mert ez így elég félreérthető... Erre szinte összeveszett velem, h nem hiszi el, h most ilyenből problémázok (közben nem is problémáztam, csak kérdeztem).
A barátnője múltkor elhívott magukhoz iszogatni. Az est folyamán elkezdte mondani, h majdnem jöttek Daniék (ez a kolléga) és a barátnője, de mégis visszamondták, nem érti miért. Gondoltam jobb is.
A héten ismét sörözés van a tervben. Kérdeztem páromat, h Dani ismét tervez menni a női muriba? Hogy azt beszélték, h talán jön.
Nem tudom, de talán tudhatja, h én múltkor "kiakadtam" rá és azért nem jöttek a közös ismerősünkhöz iszogatni, mert tudta, h én is ott vagyok? Csak céges nőkkel meg simán ráér ücsörögni? Számomra ez fura, de nem bánnám ha azt mondanátok, h csak én gondolom túl :) Köszi, h elolvastátok a kisregényt! :)
25 évesek vagyunk :)
Na figyelj, tegyük fel, hogy tetszik neki ez a Dani, mert ugye az ember AZT nem tudja befolyásolni, hogy kihez vonzódik, csak azt, hogy realizálódik-e a vonzalom, vagy sem. Lehet, hogy éppen próbálja legyűrni magában az érzéseit, te meg folyton emlékezteted rá!
Szerintem bízz benne, felnőtt ember. Ha esetleg meg akar csalni, nem azon fog múlni, hogy figyelgeted, meg számonkéred, sőt!
Talán "nyugtató", h ennek a kollégának van barátnője.
Viszont a párommal tegnap picit próbáltam mélyebben beszélni erről a kollégás témáról. Elmondtam neki, h számomra nem szimpatikus ez a pasas, nekem olyan minden lében kanáltípusnak tűnik, a másik, h csak csajok közé elmegy a barátnője nélkül, aki szintén abban a cégben dolgozik, szóval ő is simán mehetne. A párom erre, h szerinte ők már csak a szex miatt vannak együtt, már a kapcsolatuk nem olyan amilyennek kell lenni. Hát gondoltam magamban, h remélem tévedsz, mert ez lehet magyarázatot ad miért járkál ki...
"A párom erre, h szerinte ők már csak a szex miatt vannak együtt, már a kapcsolatuk nem olyan amilyennek kell lenni."
Ajvé!
Kábé minden félrelépő ezt mondja.
És azt a részt hagyjuk is, hogy ilyesmit nem szokás kiteregetni egy szimpla munkatársnak.
Nekem itt valaminek szaga van, de nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!