Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintettek a barátnöm egy...

Szerintettek a barátnöm egy démon? /z/

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán vele voltem és hozott vele magával egy naplot és a füzet besejébe az elsö lapon egy pentákulum volt rajzolva és rivás irással volt bele irva és mikor le akkartam fényképezni kikapta a kezembol és teljesen más nyelven szolt hozzám egy kicsit megiedtem. Elrakta a konyvet egy dobozba és mindha kicserélték volna ijesztő volt.

Helyesirásért bocsi

2017. máj. 11. 20:50
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján magus szerepjáték borítóképe volt az első lapra rajzolva.

Keress rá neten a képek között aztán lehet megtalálod. Viszont annak akkor semmi köze az ezoteriához meg ilyenekhez... Csak egy társasjáték.

2017. máj. 12. 08:55
 22/27 anonim ***** válasza:
Mi azon a fura ha kikapja kezedből saját naplóját amibe titkait , álmait és egyéb hasonló dolgokat ír le mi csak rá tartozik és nem a környezetére ? Pláne hogy le akartad fényképezni . És tuti hogy rovásírás volt nem pedig rúna ? Milyen más nyelven szólt hozzád ? Cseh ? Szanszkrit ? Latin ? Orosz ? Finn ? Vagy csak hirtelen 180 fokot fordult a viselkedése és rád förmedt gondoltad idegen nyelvnek mert "beszrtál" . Egy szó mint száz nem démon a barátnőd mégha érdeklődik is nyilván az okkultizmus iránt . Amit tett az teljesen érthető viselkedés . Feldühítetted és ő így reagálta le .
2017. máj. 12. 11:16
 23/27 anonim ***** válasza:

Bocsi Spíler ,nem akartalak megsérteni vagy ,hogy bántsad hiszen a barátod . Gyökér voltam ... Máshogy kellett volna megfogalmaznom ... :( Viszont így is elláttak pár hasznos dologgal hulla oldás terén .

A reptiliánok tudtak már segíteni ? (Ezt majd e-mail-ban)

2017. máj. 13. 14:08
 24/27 anonim válasza:
Én olvastam ilyenről. Sajnos ez nem démon, ez annál sokkal rosszabb...Ez az illető egy idő után meghülyül és majd megtámad mindent és mindenkit...És mivel belelestél a naplójába és figyelmeztetett téged te leszel a legelső... Utána nemsokára át fog alakulni egy túlvilági lénnyé, hogy pontosan mivé, az a személyiségétől/hangulatától függ majd... szerintem normális ha félsz.
2017. máj. 13. 20:42
 25/27 anonim válasza:
Ha le tudnád írni, elmagyaráznád hogy mi volt róvásírással írva, megfejteném. De tényleg fura... :/
2017. máj. 14. 11:19
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a tananyag számodra démoni,

mert sehogy sem fűlik a fogad ahhoz,hogy kinyisd a könyvet.Annyiból

nem baj,hogy Angliába piszok sok mosogatót keresnek,főiskolai végzettség nélkül.Elég ha az angolt konyhanyelven tolod.

2017. máj. 14. 16:18
 27/27 anonim ***** válasza:
A barátnőd egy szefós.
2017. máj. 14. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!