Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintettek a barátnöm egy...

Szerintettek a barátnöm egy démon? /z/

Figyelt kérdés

A mai nap folyamán vele voltem és hozott vele magával egy naplot és a füzet besejébe az elsö lapon egy pentákulum volt rajzolva és rivás irással volt bele irva és mikor le akkartam fényképezni kikapta a kezembol és teljesen más nyelven szolt hozzám egy kicsit megiedtem. Elrakta a konyvet egy dobozba és mindha kicserélték volna ijesztő volt.

Helyesirásért bocsi

2017. máj. 11. 20:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
70%
Ha a képzeletbeli barátnődről beszélünk, aminek a fizikai kivetülése marok marcsi, akkor lehet, hogy démon!
2017. máj. 11. 20:53
 2/27 A kérdező kommentje:
A "barátnő" ugy ertem hogy a legjobb lány barátom es nem marok marcsi ahogy te fogalmazol /z/
2017. máj. 11. 21:00
 3/27 anonim ***** válasza:
54%
Hm, akkor nem lehet, hogy csak simán flúgos a "barátnőd"? A démonok csak az ember képzeletében léteznek.
2017. máj. 11. 21:06
 4/27 A kérdező kommentje:
Boccsi értelmes kommentet szeretnék egy szakembertöl /z/
2017. máj. 11. 21:11
 5/27 anonim ***** válasza:
86%
Szokott vörösen izzani a szeme, mikor ingerült? Amikor rádszólt egy idegen nyelven, akkor azt mély hangon tette? Mint a goa'uld-ok a csillagkapuban? Lehet, hogy goa'uld?
2017. máj. 11. 21:12
 6/27 anonim válasza:
72%
Szerintem jól gondolkodj el azon, hogy akarsz-e ilyen hibbant emberekkel foglalkozni. En nem csodálom, hogy más nyelven szólt hozzád...szerintem egy logopédus segitene #D#
2017. máj. 11. 21:12
 7/27 anonim ***** válasza:
81%
Miféle "szakember" az, aki kitalált lényekkel foglalkozik? Pszichológusra gondoltál? Kérdés az, hogy kinek van szüksége rá, a barátnődnek, aki nem olvassa ezt az oldalt, vagy neked, aki azt hiszi, hogy a barátnője démon?
2017. máj. 11. 21:13
 8/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ő mi, de rólad sem igazán, ha az engedélye nélkűl nezegeted, fényképezed a cuccait...
2017. máj. 11. 21:21
 9/27 A kérdező kommentje:
Ha érdekel azért néztem meg a fuzetett mer a kezembe adta hogy fogjamm meg es gondoltamm belenézek es akkor lattam ezeket lattam hogy hasonlit a rovasirasra gondoltam leforitom otthon okoska 😤
2017. máj. 11. 21:55
 10/27 anonim ***** válasza:
Lehet démonok és goa'uldok is ténykednek a gyk-án? Ha így van, akkor eltéríthetik a hívőket? Ismertek olyan goa'uld-ot, aki a rovásírást használja? Lehet a barátnőd a régesrég elveszett magyarok istene?
2017. máj. 11. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!