Tudtok mondani pár dolgot a lidércekről, démonokról, a mágiáról?
Figyelt kérdés
Ilyen ősi hiedelmek, krónikák kellenének minél részletesebben. Elsősorban nagyon érdekel, és ezért vállaltam gyűjtést is, szóval dupla fontosságú!2017. máj. 3. 11:23
1/6 anonim válasza:
a démonok büszke lények de nem mind gonoszok sőt nem mind a sátán szolgái. nagyon sok tévedés alapul azon hogy a démonok meghalt emberek szellemei DE EZ NEM IGAZ. ők sose voltak emberek ám megtudnak jelenni emberi testben.
mágia a középkorba terjedt el és két változata van
a fekete mágia (rossz,gonosz) ehhez tartoznak a sátánisták akik tényleg ,,vallásosak˝˝ azok ezt gyakorolják és el is sajátítják
a másik része pedig a jó mágia (ha lehet így hívni) amikbe gyógyító mágiák tartoznak bele
2/6 anonim válasza:
A lidérc fekete tyúk első tojásából kel ki trágyadombon. Gazdát választ akinek a szeretője ként él, és megvédi a gonosztól, és az ellenségei életét megkeseríti...
A többit jól elmondta az előttem író :)
4/6 anonim válasza:
Tolem kerdezhetsz ha erdekel a vampirizmus. En is az vagyok
6/6 Jaruss válasza:
Vagy jó pár kiadott Salamon könyv és a Faust idézés is, azokban lehet róla olvasni sokat, de azért nem árt tisztázni, ki mit hív démonnak. Ha a keresztény olvasat érdekel, az kicsit szűk. Technikailag az olyan nagyhatalmú (ez viszonylagos) entitást a démon, aki sosem volt ember és tisztán negatív energiákat képvisel. Sok olyan lényről írnak, akiket a keresztény iratok démonként tárgyalnak, de sosem voltak azok, csak entitások, akik hol ártottak, hol segítettek, de leggyakrabban egyszerűen csak azért bélyegezték meg ellenségként, mert nem tudták vagy akarták elhelyezni a keresztény világképben, pedig lényegében minden, ami létezik, az egésznek a része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!