A kaszásrol tudnátok mondani pár dolgot?
Az arca látszik mármint a csontváz vagy egy nagy feketeséget lehet látni csak?
Ha van óra a kezében az azt alarja jelenteni hogy az adott embernek az ideje lejárt?
Ő maga a halál vagy ő csak egy "bevégző"?
Ami érdekes lehet és eszetekbe jut irjátok le :) Előre is köszönöm egyik dolgozatomhoz gyüjtök anyagot!
Ha tudsz egy kicsit angolul, elég sok érdekességet olvashatsz el róla. De lehet, hogy egy kis "googlezással" találsz hasonló magyar eredet-leírást.
Jaah, hogy elképzeléseket vársz? Azt hittem már komolyan.. na m1.
Hát.. Szerintem ez a csontvázas dolog hülyeség, végül is ő a halál, nem a halott.. Szóval, sötétség látszik a csuklyája alatt..
Lehet, hogy csak a sok ilyen történet miatt, de én egy listával képzelem el, amin minden név után ott a dátum(a lista mindig csak a következő hét nevei vannak rajta, aztán folyton frissül.)az óra az kicsit túl modern lenne neki.. :D
Jah és persze a törhetetlen ezüstkasza, amivel a lelkeket szedi ki a testből..
Nem minden Halál Angyala kaszás!
Nézz utána Yama-nak, aki hálójában viszi a testtől elválasztott lelket a túlvilágra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!