Valaki tud mondani pár dolgot a démon idézésről? (Eligor) hogyan kell, mit ajánhatok fel. Stb
A neten ezer oldal ezer félét ír..nem vagyok elmebajos negatív komik kíméljenek..
Voltam egy boszi ismerősömnél ő mondta h átok ül a családon,nameg tesómék meg bnőm a rossz karmát emlegetik.Röviden azért szeretnék idézni, hogy segítsen nekem megúszni a bíróságot mert rám akarnak fogni mindent azt a feléről se tudom, hogy miről van szó,nembeszélve arról, hogy nemcsináltam semmit.
Csak azt ajánlhatod fel, ami a tied.
Lelkedet tehát nem, mert az a Teremtőé, tudásod sem, mert azzal nem rendelkedsz.
Nem marad más, mint a tested, ha megteszed, a kukacok elátkoznak!
Persze...
Felajánlhatod a lelked.
Csak senkinek nem fog kelleni.
Ez olyan, mintha egy ripityára tört telefont bevinnél az üzletbe , hogy vegyék vissza azon az áron, amennyiért te megvetted.
Fejlesztened kell önmagad.
Tisztítani, növelni az energiád.
Nem akarok semmi ijesztő dolgot mondani, arra majd ráébredsz te, önmagadtól.
Ha nagyon érdekel, akkor (szerintem)tájékozódj Franz Bardon könyveiről.
Menj templomba... Ugyan egy démon miért segítene egy problémán? legfeljebb mohó kívánságot "teljesít" vagy még nagyobb rosszba segít át.. Nem is értem ezt a hülye kérdést..
Inkább jogi tanácsot kérj és menj templomba, beszélj egy pappal/lelkésszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!