Ilyen varázsigét mondani?
Elég, ha szólsz neki, hogy mutassa meg magát.
Vagy mondod neki, hogy kopogjon valahol, és 1 kopogás a nem, 2 az igen. Majd kérd meg, hogy kopogjon, ha értette.
Viszont kölcsönösnek kell lennie a dolognak. Vagyis neked is be kell mutatkoznod neki, mintha egy normális beszélgetést folytatnál valakivel.
Nekem eddig mindig bevált, ha normálisan közeledtem felé, és nem igékkel. :)
Amikor ajtót nyitsz egy idegennek, nem tudhatod milyen szándékkal jött.
Lehet megtévesztő, hogy megvezessen, és ha célját elérte, felfedi igazi létét.
Nektek akkor már mindegy, amit csináltatok, azon változtatni nem sokat lehet.
Gondolom a netről néztetek valami nevenincs oldalról pár dolgot, és kipróbáljuk, hátha...
Mindig így kezdődik, és sokféleképpen is lehet vége.
Ez attól függ, mivel beszéltetek. Ha jeleket hagyott, nem igazán volt ember. Ha nem értettétek amit mondott, vagy mutatott, akkor nem is igazán volt a javatokra. Inkább keressetek olyan szellemet, aki tud és akar is kommunikálni érthetően, és lehetőleg olyat, aki nem feltétlen próbál nektek ártani.
Jó tudni, hogy minél többször hívsz valamit, és minél tisztábban érted, annál közelebb áll hozzád. Ez sok szellem esetében nagyon nem tanácsos.
Beszélgetni, üzenni, csetelni. :D
A megfelelő telefonszám beütése után megnyomod a hívás indítás gombot, akkor hallod és beszélhetsz is hozzá. :D:D
"ÉN a témában otthon vagyok nekem csak egy ige kéne."
Núúúú! Ha igazán otthon lennél a témában, nam itt kérnéd, hanem OSZTANÁD az igét!
#1 te vagy a legnagyobb forma az egész nyamvadt GyK-n :D Ilyen jót nagyon rég nem röhögtem :D
Kérdező: keress youtube-on videót, van egy csomó szeánszos. Bár nagy része angolul van.
Vungává sungá,
Likhamenissima,
Láráká mundá,
Véerte muglissiorum quettikeré förtléd,
Agává,bagává válj egy csúf bogárrá.
Ámen.
Ez nálunk mindíg működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!