Hogy lehetne nekem démon barátnőm?
Figyelt kérdés
idézni se tudok, olyat akarok mint ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
hogy idézhetnék magamnak egyet, aki szexelne is velem hamar?
meg jól nézzen ki, enni se kelljen, mert nincs sok pénzem.
2011. jún. 19. 22:44
2/25 anonim válasza:
illenél hozzá,két dugás közt lehet összehoznátok egy démont!
3/25 anonim válasza:
Mit értesz te pontosan démon alatt? Mert abban biztos vagyok, hogy nem azt, amit takar a démon szó jelentése! Ha csak "összefutnál" eggyel, ordítva menekülnél! Bár asszem inkább a rémülettől földbe gyökerezne a lábad!
4/25 anonim válasza:
Én démonian vonzó nő vagyok, mégsem teljesen démon. Én nem lennék jó?:D
5/25 anonim válasza:
23:45 :) És szeretnél egy 12-15 éves, buta lúzert? :)
6/25 anonim válasza:
Figyelj nem az én kérdésemről kell példát veni....Legalább is én nem tanáltam ki....érted ha valaki ha ebből viccet tud csinálni akor csinálja csak bátran.....Temég hogy sexelni akar egy démonal no most egy jót röhögtem neked fogalmad van arról hogy miaza démon?:D mert ha nem akor szerintem ijeneket marhaságokat neis írj:D De ha majd el visszi a lelked és a fizikai testedet darabokra szagasa azis csak a te bajod lesz+és ha családodban is kár tesz azis már csak a te bajod lesz ha nem értesz hozzá ne foglalkoz vele....énse értek hozzá de én nekem más a hejzettem mind neked te nem idéztél és nem szálta meg a házadatt de nekem igen és már tapasztaltam....hogy mijenek a démonok.....és Csak azt tudom neked mondani ne próbálkoz ijenekel mert nagyon meg fogod báni ahogyan énis meg bántam:(
7/25 anonim válasza:
Itt mindenki Odaát fan? :D Mmint abban vannak a démonok akikkel a lelkeddel üzletelsz, és jönnek érted a pokolkutyák 10 év múlva...
8/25 anonim válasza:
Neked is ajánlanám ezt a linket. - -" http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__1842..
9/25 anonim válasza:
Ha egy kicsit gondolkodnál rájöhetnél a válaszra.
1.A démon egy szellemi lény(épp ezért te nem fogsz tudni az anygi világból vele szexelni, kommunikálni viszont igen)
2.Egy démon nem lehet a barátnőd, mivel feletted áll.
3.Ne idézz szellemet csak úgy.(Ha mégis mindenképpen indokolt hogy szellemet idézz, fordulj médiunhoz.)
4. ha ezek ellenére is megidézed vállald a következményeit. Sokan belehaltak, vagy megszállta őket a sátán. Így szórakozz a szellemi világgal
10/25 anonim válasza:
hogy lehetnek ekkora idióta emberek????????? o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!