Hogy lehetne nekem démon barátnőm?
Figyelt kérdés
idézni se tudok, olyat akarok mint ez: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__termeszetfeletti-len..
hogy idézhetnék magamnak egyet, aki szexelne is velem hamar?
meg jól nézzen ki, enni se kelljen, mert nincs sok pénzem.
2011. jún. 19. 22:44
11/25 anonim válasza:
Úgy hogy a világban két dolog határtalan. Az univerzum, és az emberi hülyeség...
12/25 anonim válasza:
Az univerzumba azért nem vagyok biztos:DxD
14/25 anonim válasza:
mmm...te autista vagy vagy csak szimplán szellemi fogyatékos?de szerintem meztelenül álló farokkal kezdj el ugrálni egy totemoszlop körül közbe halandzsát üvöltve a főutcán hátha akkor megjelenik valami...De ez nem biztos szóval vigyél magaddal egy szamarat vagy egy lovat..és ha nem jelenik meg akkor majd az állatokat megdugod.
15/25 anonim válasza:
Én nem akarom elhinni, hogy ennyi hülye van a Földön... Szerintem akik itt ennyi hülyeséget összehordanak, mind viccelnek.:P
16/25 anonim válasza:
Fogyatékos majd ha télleg találkozol egy démonnal rájössz h nemakarszvelük viccelni többet
17/25 anonim válasza:
Démonok nem is léteznek -.- észlények országa
19/25 anonim válasza:
Ősember módra, bunkós leütéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!