Azt hiszem az egyik osztálytársam egy démon, mit tegyek?
Most meg mondom én nem hiszek ezekben a ezo bigyókban, ezért kell a segítség. Ez a valaki történetesen egy lány. Már több embernél is láttam, de ez most más. Amikor ránézek tisztán látom, hogy hegyes a füle és farka van. De ez nem egy másodperces és csak nála látom. Vagyis néha az utcán szembe jövőknél is. Igazából eddig nem tűnt rossz szándékúnak, de én tudom, hogy ne higgy a látszatnak. Ezért nem hittem már jó rég, hogy tényleg olyan az a lány. De hogy minden egyes alkalommal ez van. Nem vagyok bolond és nem is drogozok most meg mondom.
15/L
és nem iszok
És minden ilyen kérdést viccből írnak ki, ha meg komolyan gondolják akkor nagy a fantáziájuk...
Nem nem démon a kérdésed hülyeség, vagy te vagy a démonokkal suttogó?
Egyáltalán minek érdekel hogy démon e vagy sem? Téged nem nagyon érinthet ha démon.
"és nem iszok"
Na látod...itt a probléma
értelmes válaszokra vártam, de ha erre fussa nektek felőlem...
nem démonokkal suttogó vagyok nem is hiszek ilyenekben azért kérdem most mi van
szentelt víz?
tán papnak néztek?
én doki akarok lenni és ilyen hülye reális válaszokra vadászok állandóan, de most nem tudtam semmit, és miért csak nála látom? a többiekkel mi van?
ha beteg lennék náluk is kéne nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!