Azt hiszem az egyik osztálytársam egy démon, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most meg mondom én nem hiszek ezekben a ezo bigyókban, ezért kell a segítség. Ez a valaki történetesen egy lány. Már több embernél is láttam, de ez most más. Amikor ránézek tisztán látom, hogy hegyes a füle és farka van. De ez nem egy másodperces és csak nála látom. Vagyis néha az utcán szembe jövőknél is. Igazából eddig nem tűnt rossz szándékúnak, de én tudom, hogy ne higgy a látszatnak. Ezért nem hittem már jó rég, hogy tényleg olyan az a lány. De hogy minden egyes alkalommal ez van. Nem vagyok bolond és nem is drogozok most meg mondom.
15/L
és nem iszok
2011. szept. 20. 16:06
11/17 anonim 

válasza:

de ha értelmes válaszokat vársz akkor mért van humor kategóriába?:D
12/17 A kérdező kommentje:
én nem is ebbe a kategóriába raktam!
ki szórakozik?
2011. szept. 21. 14:56
13/17 anonim 

válasza:

bazeg itt valami tényleg van:Ditt a világvége,armageddon,ide már kevesek a winchester tesók supermant kell hívni...
14/17 anonim 

válasza:

biztos a démon osztálytársad szórakozik. és csak arra vár hogy este a sötétben kibotorkálj a fürdőszobába, hogy elkaphasson :O
15/17 A kérdező kommentje:
ha "arra" gondoltok azt mondom, hogy lány és fiúja van és tudtommal kizárólag hetero
2011. nov. 2. 20:59
16/17 anonim 

válasza:

pont úgy hangzik, mint a mostohaanyám. biztos rokonok :D
17/17 rakasta 

válasza:

Szerintem karót a szívébe, aztán majd utólag megmagyarázod valahogyan... ezt komolyan kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!