Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Normális, hogy 30 évesen...

Normális, hogy 30 évesen minden éjjel félek? Folyt. Lent

Figyelt kérdés
A macskám sokszor figyel éjjel mereven, mintha követne valamit v. valakit a szemével, ahogy végigmegy a szobán. Többször ellenőriztem már, hogy esetleg valami bogarat vett észre, de nem. És ez minden este így van, utálok már lefeküdni aludni, mert rossz érzésem van. Néha olyat is érzek, mintha hideg levegő jönne az arcomra, közben lehetetlen, mert az ablakok zárva, huzat nem lehet. Van, hogy alszunk a cicámmal és egyszer csak hirtelen felkapja a fejét és figyel, balról-jobbra a fejét is fordítja, mintha valaki kimenne a szobából... el se merem mondani ismerősöknek, mert hülyének néznek, de már sokszor annyira félek, wc-re sem merek kimenni.
2010. máj. 10. 08:48
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:
100%

A macska látja a szellemeket/démonokat.

A kutya érzékeli.

Engedd el/ki a szellemet. Nem biztos, hogy ártó szándékú, de vajon miért van ennyi időn keresztül ott nálad... Keress egy látót. Tud segíteni.

2010. jún. 24. 08:49
 42/44 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen csak h nálam az volt ,hogy azt hallotam ,h rendesen járkálnak a szobámban és nem olyan nagyon nagyon csendesen rendesen lehetett hallani. De elhatároztam,hogy ha eddig nem bántott ezután sem fog... meg olvastam h menj át egy másik szobába , sztem ez hülyeség ha annyira akarna figyelni vagy akármit azt a másik szobában is megtehetné... probálj ne rá figyelni és akk te sem fogod annyira túl reagálni :)
2010. nov. 13. 15:43
 43/44 anonim ***** válasza:
Szerintem sem jó ötlet a pszichológus inkább egy olyannal beszéld ezt meg aki hasonlót élt át! Pl neten keress ilyen embereket hozzatok össze egy talit és beszélgessetek róla! Akivel már megtörtént ilyen tuti nem fog kinevetni. Egyébként még velem se történt hasonló sem, de én se nevetlek ki, ha gondolod írhatsz privit.. :)
2011. júl. 1. 15:52
 44/44 anonim ***** válasza:

Csak az a gond hogy nekünk szól a tv

Én mégis rettegek

Nagyon félek

Momora gondolok nem tudom kiverni fejemből,próbálok másra kocentrálni de ne megy s képe a fejemben van,és már sirok félelmemben ,ez rettenetes rettenet,jujj most is reccsent valami

Istenem mivan velem?nagyon félek

2019. jan. 17. 18:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!