Normális, hogy 30 évesen minden éjjel félek? Folyt. Lent
Kis mécsesek mellett alszom el. Néha el tudok lazulni asötétben is, de volt, hogy álmomban felkapcsoltam a lámpát. Szerintem ezek aszorongások a hétköznapi stressz miatt jönnek elő.
30/N
Hát ez nagyon misztik!
Régen az én kutyám is azt csinálta hogy amikor levittem éjjel, megállt és nézte a sötétet meredten. Pedig semmi nem volt ott, legalább én nem láttam. Halál ijesztő!
14:36
Bizony, a tükröknek varázsereje van, hujujj... Menjél inkább főzni...
Nekem az ágy végében alszik a cicám, ugyanezeket csinálja, hirtelen felugrik, elkezd futni, megáll és nézi a semmit.
Szerintem csak bogarakat kerget, de akkor is félelmetes.Én is tv melletti alvásnál döntöttem, így se merek sokszor elaludni, pedig párom is van, együtt lakunk mégis félek.Ez van. Ja és én általában mindenhol félek, akárhol is alszok.
Én is arra gondoltam hogy rakd ki a macsekot a szobából éjszakára.
Másik, nincs még egy szoba ahova át tudnál menni egy "próbaalvásra"?
Ha az ember zajt hall kintről,autómatikusan az ajtó vagy az ablak felé fordul és úgy hallgatózik.De biztos hogy ez az állatoknál is így van?Azt ugye tudjuk hogy sokkal kifinomultabb a hallásuk,azt is hallják amit mi nem.Lehet hogy ők nem az ajtó felé fordulva figyelik a kinti zajt,hanem egyenesen afelé fordulnak még ha az a fal felé is van.És ahogy a zaj forrása halad,úgy fordítják utána a fejüket.
A hideg fuvallat sztem lehet egy kis légáramlat,a nyílászárók nem hermetikusan zárnak.
Én hiszek atermészetfeletti dolgokban, de sztem mindig mérlegelni kell hogy nem biztos hogy minden az amit elsőnek annak gondolunk.
A bekapcsolt tv is jó ötletnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!