Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Normális, hogy 30 évesen...

Normális, hogy 30 évesen minden éjjel félek? Folyt. Lent

Figyelt kérdés
A macskám sokszor figyel éjjel mereven, mintha követne valamit v. valakit a szemével, ahogy végigmegy a szobán. Többször ellenőriztem már, hogy esetleg valami bogarat vett észre, de nem. És ez minden este így van, utálok már lefeküdni aludni, mert rossz érzésem van. Néha olyat is érzek, mintha hideg levegő jönne az arcomra, közben lehetetlen, mert az ablakok zárva, huzat nem lehet. Van, hogy alszunk a cicámmal és egyszer csak hirtelen felkapja a fejét és figyel, balról-jobbra a fejét is fordítja, mintha valaki kimenne a szobából... el se merem mondani ismerősöknek, mert hülyének néznek, de már sokszor annyira félek, wc-re sem merek kimenni.
2010. máj. 10. 08:48
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Jelezném, hogy soha nem hittem természetfeletti lényekben, nem élénk a fantáziám sem és régen nem féltem. Nem nézek vagy olvasok semmilyen szellemekkel kapcsolatos dolgot, hogy esetleg bebeszélném magamnak, vagy ezzel foglalkoznék gondolatban.

Még egy érdekeset azért megosztanék azokkal, akiket érdekel: 15 éves voltam, amikor elmentünk szórakozni barátokkal. Egész este figyelt egy srác, de nem szólított le, már idegesítő volt, hogy állandóan bámul meg ott van, ahol mi vagyunk. Hazamentem és utána azt álmodtam, hogy alszom az ágyban, ez a fiú áll az ágyam felett és néz, de ugyanúgy nem szólal meg. Pár napra rá tudtam meg, hogy ez a fiú aznap éjjel meghalt motoros balesetben, mikor ment haza, sokáig kint volt a fotója a szórakozóhelyen.

2010. máj. 10. 10:04
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Ez durva.... egyébként én is van, hogy félek elaludni. Nem minden éjjel, de van, hogy rámjön, mintha "éreznék" valamit, hogy ott van a szobában. Én is azt javaslom, hogy kapcsold be a tv-t, vagy egy lámpát hagyj égve.
2010. máj. 10. 10:09
 13/44 anonim válasza:
Próbáld ki azt, hogy máshol alszol (barát, szülők), ha ott is fennáll ez a gond, veled van a baj, ha nem, akkor a házzal/lakással, ahol laksz.
2010. máj. 10. 10:11
 14/44 anonim válasza:
73%
Egyébként pedig, lehet, h tényleg szellemek vannak (én hiszek bennük). El kell őket küldeni (nézz utána, h hogyan, ezt már annyira nem tudom).
2010. máj. 10. 10:13
 15/44 anonim válasza:

Meglepő, de tényleg fura.

Velem is ezek a dolgok történnek, és még a libabőr is futkározik rajtam, ha eszembe jut. Én is itt vagyok 24éves, és rettegek elaludni, mert olyanokat is álmodok, és folyton jár az agyam. Nem fordultam orvoshoz, mert mint ahogy azt többen is mondták a zárt osztályra tennének benyugtatózva...

Nekem kutyusom van, de dettó azt csinálja mint a macskád. Éjszaka arra ijedek fel, hogy ugat. Próbálok róla nem tudomást venni, olyankor ha félek visszaaludni, én is bekapcsolom a tévét, hogy eltereljem a gondolataimat. Nálam is van éjjeli fény, nem alszom el anélkül. És olcsóbb mintha dilibógyóra kéne költened...

Elég szokatlan dolgok történnek és történtek velem is, de nem elég elhessegetni a gondolatokat, át is kell felettük lépni, mert ebbe csak belebolondul az ember. Lehet más tiszta bolondnak néz, főleg azok, akik még ilyet soha nem éltek át. De ha nekik is ilyen problémájuk lenne, lehet ők sem mernék elmondani senkinek. Én csak azt tudom mondani, hogy próbálj nem félni, attól csak rosszabb lesz. Nehéz legyűrni, tudom milyen rossz, mert nekem is hajnali 4re járt a párom dolgozni, és télen egy egész örökkévalóságnak tűnt a sötét. Mindig addig voltam fenn, amíg ki nem világosodott, de rájöttem, így csak magamnak ártok, mert nem tudom kipihenni magam, a munkahelyen meg olyan leszek mint egy mosott sz*r. Most már ott tartok, hogy bekapcsolok zenét, nem figyelek semmire, este már tévé nélkül alszom el, igaz az éjjeli fény maradt. De olyankor megpróbálok minden zajt kiszűrni, relaxálni, és ez segített... Ha szeretnél róla beszélni, vedd fel velem a kapcsolatot, és én szívesen meghallgatlak!

Kitartást neked!

2010. máj. 10. 10:30
 16/44 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem költöztök össze? Mondjuk egy sárga házban.
2010. máj. 10. 10:37
 17/44 anonim válasza:
Olvasd el Derek Prince Démonológia cimű könyvét...
2010. máj. 10. 11:00
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

az itt kötözködő emberkék valószínű sosem féltek semmitől..boldogok a lelkiszegények..

Azt szeretném mondani,hogy rengeteg ember fél este,főleg,ha egyedül van.Én 24 éves vagyok,és nem bírok egyedül aludni,mikor nincs itt a párom este,fél óránként felébredek,végig megy a tv,ég a villany.És most mondok még egy nagyot,nagymamám lassan 70 éves,és örök életében ugyanígy félt éjszaka,és a sötétben!A legjobb megoldás egy pasi,akihez hozzábújhatsz,ha nincs,akkor tv,éjjeli lámpa,levendulatea,és egy igazi,vagy plüss macska az ágyba! :)Ezek a receptek nagyanyámnak is beválltak,és nekem is.(Nagyanyám nem alszik plüssmacskával) :D

ja,és ne aggódj,ezen senki más nem tud segíteni,csak te,és a pszichológus nagyon nem! :D Manapság az emberek minden sz@rért pszichológushoz küldik az embert?Nem csinál mást,mint bármelyik haver,beszélget veled egy jót,és kész..Mert csak a pszichiáter írhat fel bogyókat..Oda meg a sokkal betegebbek mennek,nem pedig az ilyesmi átlagos félelmekkel rendelkezők..(skizofrénok,anorexiások,drogosok,dührohamosok)<-kedves hozzászólók,köszönjük a segítséget,de szerintem minket nem kéne ide sorolni,és oda küldeni..

2010. máj. 10. 11:11
 19/44 anonim ***** válasza:
51%

A bajok:

-A kérdező nem 16 éves, hanem 30!! Huszonéves vagyok, de azontúl hogy félek egyedül, el tudok aludni, ha nagyon álmos vagyok.

- "A macskám sokszor figyel éjjel mereven, mintha követne valamit v. valakit a szemével, ahogy végigmegy a szobán."

A macska éjjeli állat, még simán utána is futhatna. De a kérdező vajon arra kel fel, hogy a macskája néz valamit, vagy nézi a macskát éjjel vagy hogy?:)

- Valahol utánaolvasott, vagy látta filmekben hogy a szellemtevékenység hideg fuvallattal jár(hat) + a macska ugye, mint tényező.(hiperérzékeny szenzor a bajsza).

Összeállt már a kép?! Ne legyetek már ilyen kis naivak...

2010. máj. 10. 11:19
 20/44 anonim ***** válasza:
19%
egerek kísértenek benneteket
2010. máj. 10. 11:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!