Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha sötétben vagyok úg érzem...

Ha sötétben vagyok úg érzem valaki van a hátamban. Szellemek?

Figyelt kérdés

Mamám ès tatám meghaltak.

Nagyon félek!! :(

2017. márc. 3. 19:40
 1/7 Ozmium42 ***** válasza:
70%
Nincsenek szellemek.
2017. márc. 3. 20:19
 2/7 Legoman ***** válasza:

Nyugodj meg, és gondold végig a dolgot. Vegyél egy nagy levegőt, lazulj el, és jöjj rá, mi okozhatja ezt az érzést. Figyeld meg, hogy mikor keletkezik benned ez.

Mindig csak a hátad mögött érzed, és csak sötétben?

Ha felkapcsolod a villanyt, vagy megfordulsz, akkor semmi sem történik?

Ha csak sötétben támad ilyen érzésed, amikor nem látsz, csak meghallod a legkisebb neszt is, megijedsz, mert nem ismerős neked a napközbeni zajok végett. Az ismeretlentől való félelem, amin felül kell kerekedni. Ha a hang irányába indulsz, megkeresed a forrását, akkor a homlokodra fogsz csapni, és nevetsz magadon, hogy:

"Ettől ijedtem meg?!"

Meghaltak a rokonaid, érthető, ha jobban érdekel a téma, ne kattanj rá, mert örökké végigkísér az érzés.

Meghaltak, akkor azt jelenti, hogy jól vannak, mondj el értük egy imát, és mondd nekik imában:

"Nyugodjatok békében!"

Köszönj el tőlük.

2017. márc. 3. 20:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak sötétben ha egyedül vagyok volt olyan hogy felkapcsoltam a villanyt és láttam valamit/valakit. Mintha hideg szél fújt volna a házban miútán felkapcsoltam a villanyt!
2017. márc. 4. 07:29
 4/7 Legoman ***** válasza:

Emlékszel rá, hogy nézett ki?

Itt gondolok a színére is, ha arca nem volt.

2017. márc. 4. 08:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Legoman jól írta, ez csak a félelmed, illetve az, amit az kivált. Hogy bebizonyítsd, nincsenek szellemek se semmi, egyszerűen állj meg a sötétben és várj. Ha meg tudod oldani, hogy ne rémülj halálra közben, akkor amit tapasztalni fogsz az az, hogy nem történik semmi. Ha viszont nagyon erős benned a félelem, akkor úgyis odaképzelsz majd mindenfélét. Az viszont egy jó tanács, hogy kutasd fel a hang forrását.

Velem is megtörtént, hogy kimentem hajnalban a wc-re és valami fura nyikorgó hangot hallottam. Na most ha be vagy kattanva ebbe belemagyarázhatod, hogy ez lánccsörgés, ajtónyikorgás, démonok, szellemek, megkínzott lelkek mittudomén... A valóság viszont az - mint később rájöttem -, hogy a húgom szobájában lévő hörcsög a kis tekerőjében tekert, ami nyikorgott.

Bár vallásos nem vagyok, de ha ettől neked jobb, akkor mondj el egy imát, ahogy Legoman is írta.

2017. márc. 4. 10:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nem emlékszem csak annyira hogy szürke volt.Hallottam is valamit ,,ipk muhmri" valami ilyesmi de sokar nem emlékszek mert nagyin megijedtem!
2017. márc. 4. 11:13
 7/7 Legoman ***** válasza:

Próbáld meg direkt előidézni ezt újra.

Csinálj mindent ugyanúgy, ahogy akkor, amikor láttad, és állíts fel egy kamerát is, ha biztosra akarsz menni úgy, hogy az egész szobát lefedje.

Ha valami történik, vagy megjelenik, azt a kamera rögzíteni fogja.

Közben figyelj oda, hogy pontosan hol érzed, honnan figyel, és mikor visszanézed a felvételt, akkor nézd meg, hogy van-e egyáltalán ott valami.

Valamint próbálj meg direkt sötétben maradni, és leküzdeni a félelmedet.

Ha kell, akkor beszélj is.

Egyre erősebbnek érzed az érzést, akkor se félj, légy úrrá magadon.

Tudom, mondani könnyű. De ha most nem teszed meg, akkor örökké kísérni fog ez az érzés. Ha nekem sikerült legyőznöm a félelmeim, akkor neked is menni fog.

Az életben küzdeni kell, és csak akkor leszel győztes, ha úrrá leszel az érzéseiden, és a félelmeiden. Amíg ez nem sikerül, addig örökké elvesztesz minden harcot.

2017. márc. 4. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!