Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek a hazban kerlek...

Szellemek a hazban kerlek andj tancsit mit tegyek?

Figyelt kérdés
Furcsa dolgok tortentek ebben a hazban ahol lakom . Ereztem hogy valaki leult az agyra , mikor filmet neztunk a ruhaszarito majdem feldolt , targyak elmozdultak a helyerrol , hajnalban arra kelltem fel hogy valaki meg fogta a labam . Es ami hab a tortan keszitetunk egy hang felvetelt es mikor vissza halgatuk az en hangomon szolalt meg valaki es olyan dolgot mondot hogy a parom azt hisszi hogy tenyleg meg csaltam . Azt hozza teszem hogy en a szoba voltam o pedig a furdoben . Csak o volt a lakasban es en . Legyszi csak olyan emberek irjanak akik normalis valaszt tud adni . Jo lenne ha valaki tudna adni tanacsot . Tisztazni szeretnem ezt az egeszet .
2017. jan. 22. 09:21
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Költözz el de jó gyorsan... Nincs valami fura múltja annak a háznak? Szerintem menjetek el onnan,valakinek nem tetszik hogy ott vagytok és ez csak rosszabb lesz
2017. jan. 22. 09:24
 2/14 A kérdező kommentje:
Szia kedves valaszo igen mar azon vagyunk uj hazat keresunk . Minden jol megy jovohonapban el is koltozunk . Csak ami a legjobban faj hogy nem tudom magam tisztazni a parom szemeben . O azt hiszi hogy meg o furdott valaki volt itt ;(
2017. jan. 22. 10:40
 3/14 A kérdező kommentje:
Nem neztem meg azt nem mertem . De szerintem biztos hogy volt itt valami szornyuseg
2017. jan. 22. 10:41
 4/14 anonim ***** válasza:
65%
A szellem szerintem rá akar venni, hogy használj ékezeteket a hosszú magánhangzókon és írásjeleket ott, ahol szükség van rá.
2017. jan. 22. 11:39
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

Igen ,és a' "sztem" "tancsi" "vmi" "v" és "h" rövidítéseket sem szeretik ezt csak mellékesen .

Mutasad meg a' felvételt és megmondom milyen szellem volt.

Lehet egy nyelvtan tanárt vagy egy nyelvész profeszórt őltek meg a' házban ...

2017. jan. 22. 13:25
 6/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudok ekezetet irni mert angol billentyuzetem van . Nem vagyok analfabeta KEDVES 2 - es valoszolo es 3 - mas valaszolo . Nem erre voltam kivancsi . Latom nem tudtok olvasni . Az ilyen emberek ne irjanak csak normalis valaszokat varok koszonom .

Bocsi elirtam nem andj tancsit hanem adj tanacsot .

2017. jan. 22. 22:23
 7/14 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a videót és talán seíthet a továbbiakban abban, hogy mit kellene tenned;

https://www.youtube.com/watch?v=JfoN9KzFXZQ

2017. jan. 23. 09:12
 8/14 anonim ***** válasza:

Mi számít "normálisnak"?

Ami kiszolgálja a feltűnési viszketegséged?

Ja, igen feltétlen keress ördögűzőt, pakold teli szuvenírboltokban kapható indián álomcsapdákkal meg hegyi kristállyal a házat, meg rajzolgassál pentagrammákat a küszöbre, meszeljél ki szenteltvízzel, ilyesmik...

Túl sokat nézted a Paranormal Activity-t. Minden rész láttál?

2017. jan. 23. 13:17
 9/14 anonim válasza:
100%
#1 válaszoló vagyok. Azt vettem észre hogy sokan nem is értik miről van szó. Nem kell hinni a szellemekben, de vannak akik hisznek ( pl.én) saját bőrömön tapasztaltam. Amikor az úton kiléptem az autó elé de valami visszarántott és ezzel megmentette az életemet. Ha akkor egy láthatatlan valami nem ránt vissza talán halott lennék.
2017. jan. 23. 22:07
 10/14 A kérdező kommentje:

8/9 valaszolo "Ami kiszolgálja a feltűnési viszketegséged? "

Nekem nincs viszketegsegi feltunesem es hozza teszem nem nezek horrol filmeket !!! Nem azert irtam ki ezt a kerdest mert unatkozok es viszketegsegi feltunesem van 8/9 valaszolo . Ezek a dolgok meg tortentek es nem csak kitalalom . Es normalis valaszokat varok erre nincs szugsegem igy is eleg az en bajom ;/ . Szeretnem meg koszoni a normalis valaszokat akiktol kaptam . Szellemek , demonok , angyalok igen is vannak 8/9 valaszolo !!!!!!! Nem is tudom minek irtal ide :-/

2017. jan. 27. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!