Szellemek a hazban kerlek andj tancsit mit tegyek?
Igen ,és a' "sztem" "tancsi" "vmi" "v" és "h" rövidítéseket sem szeretik ezt csak mellékesen .
Mutasad meg a' felvételt és megmondom milyen szellem volt.
Lehet egy nyelvtan tanárt vagy egy nyelvész profeszórt őltek meg a' házban ...
Sajnos nem tudok ekezetet irni mert angol billentyuzetem van . Nem vagyok analfabeta KEDVES 2 - es valoszolo es 3 - mas valaszolo . Nem erre voltam kivancsi . Latom nem tudtok olvasni . Az ilyen emberek ne irjanak csak normalis valaszokat varok koszonom .
Bocsi elirtam nem andj tancsit hanem adj tanacsot .
Nézd meg ezt a videót és talán seíthet a továbbiakban abban, hogy mit kellene tenned;
Mi számít "normálisnak"?
Ami kiszolgálja a feltűnési viszketegséged?
Ja, igen feltétlen keress ördögűzőt, pakold teli szuvenírboltokban kapható indián álomcsapdákkal meg hegyi kristállyal a házat, meg rajzolgassál pentagrammákat a küszöbre, meszeljél ki szenteltvízzel, ilyesmik...
Túl sokat nézted a Paranormal Activity-t. Minden rész láttál?
8/9 valaszolo "Ami kiszolgálja a feltűnési viszketegséged? "
Nekem nincs viszketegsegi feltunesem es hozza teszem nem nezek horrol filmeket !!! Nem azert irtam ki ezt a kerdest mert unatkozok es viszketegsegi feltunesem van 8/9 valaszolo . Ezek a dolgok meg tortentek es nem csak kitalalom . Es normalis valaszokat varok erre nincs szugsegem igy is eleg az en bajom ;/ . Szeretnem meg koszoni a normalis valaszokat akiktol kaptam . Szellemek , demonok , angyalok igen is vannak 8/9 valaszolo !!!!!!! Nem is tudom minek irtal ide :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!