Valaki hisz a természet feletti lenyekben? Szellemek, demonok 18/L
Léteznek démonok, angyalok, asztrállények stb. és megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok. De azt mindenki a nagy parahajszában elfelejti, hogyha ezek a lények itt vannak akkor az a természet része. Tehát nem természet feletti.
És az ember hajlamos arra, hogy a saját démonjait magán kívül keresse, és materializálja... lásd sötét középkor és a boszorkány perek, ahol volt, hogy egy egész falut vagy cirka 600 nőt küldtek máglyára... sőt láttam félni a legjobb barátnőm egy láthatatlan valamitől, vagy beszélgetni valakivel aki ott sincs, hogy zárt osztályra is került...
És az is teljesen érthető, hogy zsenge 18 éves lévén a világ még misztikus és hatalmas, és meg akarod érteni, csak a valóság túl szürke és földhözragadt ehhez.
Tehát én hiszek bennük, vannak. Mi teremtettük őket.
Amik tőlünk függetlenek: az idegen életformák. Már csak a nagy számok törvényei alapján is kell lennie másik bolygónak élőlényekkel. Azt nem feltétlen fogadom el, hogy pont olyan formában léteznek, esetleg "látogatnak" el hozzánk, mint ahogy azt tálalni szokták a publikum előtt. Szerintem ezek a "szürkék" és hasonló leírások mind humanoid központúak, és fantáziátlanok.
Én több mint 10 éve foglalkozom okkultizmussal tehát volt szerencém olyan lényekhez mint Ahriman , Astharot , Asmodeus , Lilith , holtak közül Aleister és Lola Zaza Crowley angyalok közül Amitiel , Mihály , Rafael stb .
A megidézés során áttetsző lényként jelentek meg mintha füstből lennének de jól láthatóak voltak . Energiáikat szintén éreztem . Hogy milyen rítust s mi okból végeztem azt ha nem gond nem írnám meg de a kíváncsiság is hajtott
és a Démonok úgy bejöhetnek az életembe hogy folyamatosan félek?...
amúgy nem merek egyedül a sötétben aludni ..mert nagyon rettegek ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!