Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki hisz a természet...

Valaki hisz a természet feletti lenyekben? Szellemek, demonok 18/L

Figyelt kérdés
Veletek megtörtént dolgokra lennék kiváncsi ...vagy esetleg durva dolgokra ....ne nézzetek hülyének de engem régóta érdekelnek ezek a paranormalis dolgok ....
2016. dec. 17. 13:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Démonidézés , halottak megidézése stb ?
2016. dec. 17. 15:05
 2/20 Noblesse Oblige ***** válasza:
86%

Léteznek démonok, angyalok, asztrállények stb. és megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok. De azt mindenki a nagy parahajszában elfelejti, hogyha ezek a lények itt vannak akkor az a természet része. Tehát nem természet feletti.

És az ember hajlamos arra, hogy a saját démonjait magán kívül keresse, és materializálja... lásd sötét középkor és a boszorkány perek, ahol volt, hogy egy egész falut vagy cirka 600 nőt küldtek máglyára... sőt láttam félni a legjobb barátnőm egy láthatatlan valamitől, vagy beszélgetni valakivel aki ott sincs, hogy zárt osztályra is került...

És az is teljesen érthető, hogy zsenge 18 éves lévén a világ még misztikus és hatalmas, és meg akarod érteni, csak a valóság túl szürke és földhözragadt ehhez.

Tehát én hiszek bennük, vannak. Mi teremtettük őket.

Amik tőlünk függetlenek: az idegen életformák. Már csak a nagy számok törvényei alapján is kell lennie másik bolygónak élőlényekkel. Azt nem feltétlen fogadom el, hogy pont olyan formában léteznek, esetleg "látogatnak" el hozzánk, mint ahogy azt tálalni szokták a publikum előtt. Szerintem ezek a "szürkék" és hasonló leírások mind humanoid központúak, és fantáziátlanok.

2016. dec. 17. 15:17
 3/20 A kérdező kommentje:
első igen olyanra lennek kivancsi hogy ki idézett már szellemet vagy valami hasonlo
2016. dec. 17. 15:30
 4/20 anonim ***** válasza:

Én több mint 10 éve foglalkozom okkultizmussal tehát volt szerencém olyan lényekhez mint Ahriman , Astharot , Asmodeus , Lilith , holtak közül Aleister és Lola Zaza Crowley angyalok közül Amitiel , Mihály , Rafael stb .

A megidézés során áttetsző lényként jelentek meg mintha füstből lennének de jól láthatóak voltak . Energiáikat szintén éreztem . Hogy milyen rítust s mi okból végeztem azt ha nem gond nem írnám meg de a kíváncsiság is hajtott

2016. dec. 17. 15:40
 5/20 A kérdező kommentje:

és a Démonok úgy bejöhetnek az életembe hogy folyamatosan félek?...

amúgy nem merek egyedül a sötétben aludni ..mert nagyon rettegek ..

2016. dec. 17. 15:42
 6/20 anonim ***** válasza:
2-es: fején találtad. :) Én csak annyit tennék hozzá, hogy hinni valamiben sokkal-sokkal egyszerűbb, mint utánajárni, a mélyére nézni a dolgoknak. Maga a szó, hogy "hisz", azt jelenti: "nem járt utána, vakon elfogad egy nem feltétlenül logikus magyarázatot, mert az sokkal egyszerűbb". És ilyen mindig lesz.
2016. dec. 17. 15:44
 7/20 anonim ***** válasza:
Nos a démon zaklathat téged de hogy csak tisztán félelmet okozzon nem szokott cselekedni hanem valahogy a tudtodra igyekszik adni hogy van ott valami jelenség . Ezt úgy értem hogy rémítget bizonyos dolgokkal . Bár ha a semmiből jön a félelem akkor lehetséges hogy van melletted valami bár azért az sem lehetetlen hogy a tudatod/Tudatalattid generál ilyen érzéseket mivel érdekel a téma . De azt is elismerem aki ilyen dolgok után érdeklődik az " könnyebb célponttá " válik egy démon vagy szellem s ilyesféle lények számára
2016. dec. 17. 15:50
 8/20 A kérdező kommentje:
nagyon ugy érzem hogy valami démon van a házunkban (rajtam) ...
2016. dec. 17. 15:51
 9/20 anonim ***** válasza:
Mit érzel egész pontosan ?
2016. dec. 17. 15:55
 10/20 A kérdező kommentje:
félelmet,,éjjel is ...fel ébredek álmomba...tanulni is nehezen tudok... nyugi nem vagyokj beteg,orvosi gimnáziumba járok ... de egyszerűeen negativ dolgokat érzek
2016. dec. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!