Hogyha halálunk után tényleg szellemek leszünk, és mondjuk én szeretek sokat sétálgatni egy bizonyos kirándulóhelyen, akkor kísértetként is ott fogok majd bolyongani?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 19. 23:08
1/7 anonim válasza:
valószinűleg igen. ez olyan mint az alvajárás, amikor azt csinálod alva mimt ébren. csak ez halva és élve:)
2/7 anonim válasza:
nem fogsz te bolyongani sehol sem, ahol leszel, ott sötét lesz és hideg.mozdulni sem tudsz.
3/7 anonim válasza:
Nem leszünk szellemek. Évezredek során milliárdok haltak meg, és eddig hány szellemet láttunk? 0. Hány hiteles felvétel van? 0. Ha mindenki szellem lenne, akkor már rég belepték volna a szellemek a Földet. Senki sem lesz szellem, ne aggódj. Halál után nincs semmi. Max új élet.
4/7 Laylah válasza:
Nem valószínű, csak azok maradnak itt szellemként, akik valami trauma vagy elrendezetlen ügy folytán nem képesek továbblépni. Világviszonylatban elég sok ilyen van, de lokálisan (pl. egy-egy kisvárosban) elenyésző a számuk, és általában ott lelhetők fel, ahová köti őket a feloldatlan probléma. Tehát max. akkor kötődhetnél oda, ha lenne valami elrendezetlen ügyed valakivel, aki ott volt veled azon a kirándulóhelyen akkor, mikor -szintén ott- meghaltál. De ez nem túl valószínű.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom biztosan, de nekem az a személyes véleményem , hogy a halál után nincs élet nekem volt már halálközeli élményem mégsem láttam Jézust sem a jehovákat, de majd ha véglegesen beadom a kulcsot üzenni fogok neked viszont, ha mégsem tud az azt fogja jelenteni, hogy nincs élet a halál után, akárcsak a Marson.
6/7 anonim válasza:
Senki sem tudja mi lesz a halálunk után,nem jött vissza még senki hogy elmondja mi történik ilyenkor.Rengeteg ezzel kapcsolatos könyvet találsz például a könyvtárban.A kísérteteknek különböző fajtái vannak. Poltergeistek,Kríziskísértetek,Modern szellemek stb. Guglizz rá :)
7/7 anonim válasza:
Hát persze.Én egész életemben neteztem és lám most szellemként is itt írogatok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!