Valaki hisz a természet feletti lenyekben? Szellemek,
demonok 18/L
Figyelt kérdés
Veletek megtörtént dolgokra lennék kiváncsi ...vagy esetleg durva dolgokra ....ne nézzetek hülyének de engem régóta érdekelnek ezek a paranormalis dolgok ....
Nem mondtam hogy beteg vagy , eszembe sem jutott de én itt nem tapasztalok démonra utaló jeleket . Talán csak stressz vagy félsz attól mi van ha egy démon zaklatna tehát szuggeszció .
2016. dec. 17. 16:03
12/20 A kérdező kommentje:
:/ .... nagyon felek egyedul lenni
2016. dec. 17. 16:15
13/20 anonim válasza:
Nincs mitől :)
2016. dec. 17. 16:16
14/20 anonim válasza:
Hát kb. minden vallásos ember hisz az ilyenekben.
2016. dec. 17. 17:35
15/20 anonim válasza:
ha tényleg vannak, és lennének a házatokban, akkor ne aggódj, mert látni fogod, a barátom állítólag látta őket, egy dolog hat rájuk csak, Jézus. Tehát HA látod fizikailag a szemeddel, tudd a megoldást
2016. dec. 18. 21:57
16/20 anonim válasza:
A racionális ciklus idejèn hiába kèrdezel ilyet. A fizikai világban pedig nem fogsz találkozni szellemekkel ès dèmonokkal. A jobb fèltekèdnek harmonizálni kell a ballal, vagyis nem lehet dominancia. Ha ez megvan akkor valamennyikèt erzekelhetsz ezekbol az entitasokbol. Lehet ezt a kettot pont nem. Legalabb annyi fèle van mint ember a földön.
2016. dec. 18. 23:13
17/20 anonim válasza:
":/ .... nagyon felek egyedul lenni" [#12]
Ez természetes dolog, félsz önmagadtól, félsz félresiklott gondolataidtól.
Foglald el magad valami értelmes dologgal, megszünik félelmed, ráadásul tudásod is nő!
2016. dec. 19. 07:19
18/20 anonim válasza:
Egy démon elfoglaltsága általában nem abból áll, hogy diáklányokat rémítget.
Sokkal inkább a stressz lehet az oka.
Nem sok esély van arra, hogy valami lény akaszkodott volna rád, viszont ha mégis az, max valami szellem, vagy egy kretén kobold.
Tegyél a szobádba ahol alszol kislámpát, és szórj a sarkokba egy-egy csipetnyi sót. A lámpa égjen este, és úgy aludj. Meglátod jobb lesz.
2016. dec. 19. 19:00
19/20 anonim válasza:
"egy dolog hat rájuk csak, Jézus."
Egy fázispisztoly még hatásosabb lehet, hidd el, csak arra kell vigyázni nehogy maximumra legyen állítva, és multifázisosra a frekvenciamodulátora, mert akkor egy lövéssel kiviszi a beton falat, démonostól, meg a szomszéd lakókkal együtt.
2016. dec. 21. 03:21
20/20 anonim válasza:
En a kocsiban láttam egy szellemet es ugyanazt a szellemet egy szállodában is másnap. Mosolygott es éreztem, hogy nem akar bántani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!