Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valaki hisz a természet...

Valaki hisz a természet feletti lenyekben? Szellemek, demonok 18/L

Figyelt kérdés
Veletek megtörtént dolgokra lennék kiváncsi ...vagy esetleg durva dolgokra ....ne nézzetek hülyének de engem régóta érdekelnek ezek a paranormalis dolgok ....
2016. dec. 17. 13:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem mondtam hogy beteg vagy , eszembe sem jutott de én itt nem tapasztalok démonra utaló jeleket . Talán csak stressz vagy félsz attól mi van ha egy démon zaklatna tehát szuggeszció .
2016. dec. 17. 16:03
 12/20 A kérdező kommentje:
:/ .... nagyon felek egyedul lenni
2016. dec. 17. 16:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Nincs mitől :)
2016. dec. 17. 16:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát kb. minden vallásos ember hisz az ilyenekben.
2016. dec. 17. 17:35
 15/20 anonim ***** válasza:
ha tényleg vannak, és lennének a házatokban, akkor ne aggódj, mert látni fogod, a barátom állítólag látta őket, egy dolog hat rájuk csak, Jézus. Tehát HA látod fizikailag a szemeddel, tudd a megoldást
2016. dec. 18. 21:57
 16/20 anonim ***** válasza:
A racionális ciklus idejèn hiába kèrdezel ilyet. A fizikai világban pedig nem fogsz találkozni szellemekkel ès dèmonokkal. A jobb fèltekèdnek harmonizálni kell a ballal, vagyis nem lehet dominancia. Ha ez megvan akkor valamennyikèt erzekelhetsz ezekbol az entitasokbol. Lehet ezt a kettot pont nem. Legalabb annyi fèle van mint ember a földön.
2016. dec. 18. 23:13
 17/20 anonim ***** válasza:

":/ .... nagyon felek egyedul lenni" [#12]

Ez természetes dolog, félsz önmagadtól, félsz félresiklott gondolataidtól.

Foglald el magad valami értelmes dologgal, megszünik félelmed, ráadásul tudásod is nő!

2016. dec. 19. 07:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Egy démon elfoglaltsága általában nem abból áll, hogy diáklányokat rémítget.

Sokkal inkább a stressz lehet az oka.

Nem sok esély van arra, hogy valami lény akaszkodott volna rád, viszont ha mégis az, max valami szellem, vagy egy kretén kobold.

Tegyél a szobádba ahol alszol kislámpát, és szórj a sarkokba egy-egy csipetnyi sót. A lámpa égjen este, és úgy aludj. Meglátod jobb lesz.

2016. dec. 19. 19:00
 19/20 anonim ***** válasza:

"egy dolog hat rájuk csak, Jézus."

Egy fázispisztoly még hatásosabb lehet, hidd el, csak arra kell vigyázni nehogy maximumra legyen állítva, és multifázisosra a frekvenciamodulátora, mert akkor egy lövéssel kiviszi a beton falat, démonostól, meg a szomszéd lakókkal együtt.

2016. dec. 21. 03:21
 20/20 anonim ***** válasza:
En a kocsiban láttam egy szellemet es ugyanazt a szellemet egy szállodában is másnap. Mosolygott es éreztem, hogy nem akar bántani.
2016. dec. 24. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!