A szellemek bántanak?
A szellemek bántanak ha tiszteletlen vagy velük ,ugyan így a' démonok is például ha távozási engedélyt adsz neki az sértés !
Szóval csak ovatosan és okod is legyen rá ,h9gy miért .
A' legtöbb "szellem baleset" meg ,hogy hangotat is hallasz . Valszeg azér' van ez ,mer' bepiált unatkozó fiatalok szórakoztak !
Természet szellemek, vagy emberi szellemek?
amúgy felejtsétek már el ezt a démon hisztériát. Démonok nem foglalkoznak emberekkel, van nekik annál sokkal jobb dolguk is.
A démonok szerintem mindig rossz szándékúak. A szellemek is lehetnek, szerintem a haláluktól függ, hogy milyenek, illetve kinek milyen volt életében a természete.
Én az elmúlt napokban, leginkább elmúlt 2-3 hétben rengeteg ilyen szellemes youtube videót néztem + fiatalok elhagyatott épületeket fedeztek fel. Érdekelnek az ilyenek, holott nincs hozzá idegrendszerem, gyorsan megijedek mindentől és napokig pörgök rajta.
Ouija táblás videót néztem tegnap, na akkor azt mondtam, hogy elég, nem fogok több ilyet nézni és nem fogok szellemekkel foglalkozni. Éjszaka nem tudtam még elaludni és tableten neteztem, erre a polcon valamit, mintha lecsapnának. Mivel anyáék is felkeltek valami miatt, megkuksiztam, hogy mi lehetett az, de nem láttam semmit, ami eldűlt volna, vagy levágódott volna. Van egy sejtésem, hogy mi lehetett az, viszont az már eleve a polcon feküdt - szóval nagyon fura volt.
És még most is rossz érzésem van, lehet inkább hallucináció, vagy a félelmem miatt bevonzok valami rossz démont, szellemet. Akárhogy is, hallucináció vagy sem, ijesztőek a nem megszokott hangok, főleg éjszaka. Amúgy is vannak fura dolgok a mi házunkban, de eddig az én szobámat elkerülte mindenféle szellem/démon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!