A szellemek miért akarnak ártani nekünk? Miért bántanak, ijesztgetnek minket?
Tudom, hogy vannak jó szándékú szellemek, akik csak megfigyelnek minket, nézelődnek. De mi van azokkal, akik ártani akarnak? Mi a "jó" nekik ebben? Hisz maguk is élő emberek voltak egyszer.
Pl: amikor beszélő táblával angyalt idéztünk egyszer, rosszul sült el a dolog, mert nem volt velünk a segítőnk, és ketten a tesómmal kevés volt az erőnk, hogy távol tartsuk a többi entitást. Gondoltuk, rákérdezünk, mi mondanivalója van a szellemnek, hátha akkor végre elhagyja a kört. Persze rögtön egy sértést írt ki, olyat, amiről gondolom érezte, hogy az elevenünkbe talál majd.
Ennek az esetnek kapcsán merült fel bennem a kérdés, hogy miért sértegetnek, bántanak minket ezek a lények? Miért ilyen dühösek és rossz szándékúak?
Kérem, csak olyan válaszoljon, aki hisz az ilyen dolgokban! Lehurrogásra és beszólogatásra nem vagyok kíváncsi!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
A neten sok videó van ilyen témában, de ugye sajnos nem tudni, melyik a valódi és melyik hamis.
Egyet tudok: én magam nem szeretném őket háborgatni, angyalt is csak ritkán merünk megszólítani, mert mégiscsak ugyanazon a csatornán keresztül beszélünk velük, mint a szellemekkel szoktak egyesek. Hála Istennek, a mi házunkban nincs szellemjárás, de ha lenne sem videózgatnám le, félnék, hogy feldühítem a szellemet.
Egyébként a családomban is sokan (engem is beleértve), illetve az ismerőseim közül is sokan tapasztalták már meg a létezésüket, szóval nekem nincsenek kételyeim. :)
Sátán és a démonai mindig is kegyetlenek és nagyon veszélyesek voltak. Egykor régen Sátán megölte a hűséges Jób állatállományát és szolgáit. Azután megölte tíz gyermekét úgy, hogy „egy nagy szél” által lerombolta a házat, amelyben tartózkodtak. Mindezek után Sátán „rosszindulatú kelésekkel sújtotta Jóbot a talpától a feje tetejéig” (Jób 1:7–19; 2:7).
Sátán és a démonok manapság ugyanolyan gyilkos hajlamúak, mint amilyenek valaha voltak. Sőt gonosz tevékenységük még fokozódott is, ezért jó lenne ha távol tartanád magadat tőlük!!!
Szellemek nem léteznek.
Probléma megoldva.
Parancsolj, az első értelmes válasz.
Tizennégy éves diszp1csák, miért akarnak zaklatni, ijesztegetni minket?
Szellemek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!