Érzem hogy itt vannak. Mit tegyek?
A kuva életbe..húzzál már innen te 58%-os. Attól h t nem hiszel ezekben nem kéne másokat is oltogatni. Egyáltalán minek jössz ebbe a kategóriába???Ha ennyire nem érdekel akkor lehet menni más kategóriába. Ne itt röhögj mert VAN HUMOR KATEGÓRIA. Ha meg nem tetszik akkor a jobb felső sarokban van egy piros négyzet és abban van egy fehér x és csak rá kell kattintani. Jó lenne ha elhúznád magad a picssába innen. Nem veszed magad észre? Idézz egyedül szellemet van éjfélkor vagy éjszaka menj végig a temetőbe gyertyával...fogadjunk h nem mered! Be lennél te is sza.va mint a többi hü.lye sza.os csira-.-"
Bocs kérdező, hogy nem válaszoltam csak gondolom Te se az ő válaszaira voltál kíváncsi...és nekem már elegem van ezekből az emberekből. Muszáj írnom nekik. :/ :@
hasonló érzés.kb. 5 éves voltam amikor először láttam szellemet.anyukám gyermek kori kutyája volt.és odajött hozzám.tisztán emlékszem arra pillanatra amikor megsimogattam.hófehér bundája volt és a szeme...a szemében üresség volt. azóta történnek velem is fura dolgok.nem lehet nem észrevenni. a "te szellemeid" csak segíteni akarnak. védelmeznek, mert szeretnek. ne akard felvenni velük a kapcsolatot "emberi módon" mert az mindent megzavarhat. imádkozz.ez a legjobb amit tanácsolhatok. ha bajban vagy kérd tőlük h. segítsenek. :) nekem beválik. igaz én nem érzékelem annyira a jelenlétét/létüket de tudom h. ő(k) segítenek :)
13/L
Én is érzem a lelkeket,és hallom is őket.
Hallottál már szent Mihályról?
Én őt kérem meg hogy segítsen,ha baj van.
Elmondom mit szoktam mondani,hogy mi az "imám".
Szent Mihály! Kérlek szépen védj meg engem az ártó és gonosz szellemektől és lelkektől.Köszönöm szépen.
Próbáld ki!Ha nem jön be van egy ilyen "kifejezés" is.
ommanipadmehum ,ez inden lényt szellemet,és Mindent megnyugtat és képtelenné teszi őket ártani.
Mi spirituálisan érzékeny emberek,ezt a képességünket nem kell veszélynek felfognunk,de vigyáznunk kell.De segítségünkre is lehet.De,meg is kérdezheted a szellemet hogy mit akar.De előbb kérdezd meg 3-SZOR HOGY JÓ SZÁNDÉKKAL JÖTT-E. MINDIG 3-IK RA MOONDANAK IGAZAT.MINDENT 3x KELL MEGKÉRDEZNED!
Kedves kérdező! Ez mind jó dolog, amit leírtak, hogy mit csinálj, szerintem az orvos még kicsit túlzás, de mindenképpen mondd el valakinek ezeket a dolgokat. Én ebben a helyzetben félnék, az biztos. Meséld el valakinek. Anyukádnak, barátnődnek, ne csak az interneten. De ha olyan dolgok lesznek, hogy mondjuk belenézel a tükörbe, és látsz valakit, szerintem keress fel egy szakembert. Nem azért, mert dilinyós vagy, egyszerűen csak az ilyen dolgokat könnyebb megosztani egy olyan emberrel, aki ért hozzá. Lehet én ezt csak azért mondom, mert félnék, de úgy csináld, ahogy neked kényelmes, de valaki mindenképpen mesélj róla valakinek.
Remélem segítettem. Szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!