Miért érzem magamat furcsán?
Osztálytársaimmal még tavaly elhülyéskedtünk és egy lakatlan és öreg házba bementünk kimentek az osztálytársaim én meg benn voltam egyedül, elkezdtem kivülröl belülről és nagyon furcsákat láttam, pl.: egy régi kés bele volt szúrva egy babába, és véres volt, járkálok tovább feliratokat látok, majd egy meghalt rókát vagy kutyát (nem tudom mi volt) találtam aminek a bordái kilátszott, később lementem a pincébe, persze 1 osztálytársammal, lementünk, csomó pókhálót találtunk, megkezdett konzerveket találtunk és még benne volt a kaja, nagyon bűzlött, utána felmentünk a Padlásra akkor alulról valamilyen kopogást hallotunk, mondtam osztálytársamnak hogy kicsit kussoljon be, akkor meg elnémult, amióta kijöttem abból a Rettenetes házból úgy érzem magamat mintha valaki Figyelne...
K.: Hol voltatok?
V.: egy erdőben és ott találtuk a házat
Normális válaszokat kérek, thx. (én télleg nem kamuzok)
A baba a kiallo csont halucinacio volt vagy telleg ott volt?
Hívj egy papot az kiuzi a szellemet mondjuk en nem hiszik ilyenekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!