Érzem hogy itt vannak. Mit tegyek?
14.52-ből ami kimaradt:
Papád hogyan szólított?
Arról fogalmam sincs miérrt érzel több lelket,esetleg mamád is "jött" papáddal.De azt írod nem érzel rossz indulatot,ezért is lehet hogy valóban ők azok.
Egyes válaszolóknak:semmi fura nincs abban hogy a kislányok fogékonyabbak az ilyesmire,hisz állítólag a gyerekek pár éves korukig az előző életükre is visszaemlékeznek.
"elkezdtem mondani h hagyjanak békén, sírtam is, megsüketültem a hangoktól olyan hangosak voltak,"
Tényleg keressetek fel szakembert.
És ígérem, hogy többször ide sem kattintok.
15:08
Már egyszer megígérted
akkor meg minek írsz ilyen témához még mindig?
Igen, tegezd, egyszerűen csak mondd el neki, hogy mi a gond, és hogy szeretnéd a segítségét kérni, hogy megszűnjenek a látogatók.
Orvos alatt nem feltétlenül pszichológust értettem, bár ő is oda küld téged, ahol ezt orvosi szempontból megvizsgálják, mert lehet, hogy valami betegség okozza a "hangokat".
A papám simán Rebekának hívott. De végül is engem is megmentett egyszer. Vagy nem tudom. Lehet puszta véletlen az egész.
Játszottam a neten, és az ég világér nem tudom miért ( tényleg nem, nem éreztem semmi szagot, nem hallottam semmi hangot semmi ), de ránéztem a papám képére. Mitha belém csapott volna a villám, egyből felugrottam, és rohantam ki az előszobába, és ott robogtam le a lépcsőn. Olyan füstszagot én még nem éreztem! Kiesett a kályhátból egy fa, és ott égett kinn!! Gyorsan eloltottam, nem lett nagy baj. A szüleim éppen boltban voltak. De tényleg nem éreztem semmi szagot, és nem is hallottam semmit!!
Figyelj én is így vagyok.
Föleg a mamám házába szoktam érzékelni,de van mikor itthon is. és anyával beszéltem és ő is mondta hogy érzi.Szerintem hasznos ha gyújtasz gyertyát minden nap,mostanában én is ezt csinálom.
Az aki nem hisz annak meg azt ajánlom ne írjon,gondolkozzanak el,majd egyszer tuti ők is megtapasztalják!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!