Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Érzem hogy itt vannak. Mit...

Érzem hogy itt vannak. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Érzem hogy több lélek is van itt. Fényképeken vannak rajta, amelyek "furcsa" módon eltűnnek, videókon szerepelnek... És hallom hogy szólítgatnak. Egyik kommentbe is írtam, hogy a nevem Rebeka, és egy csomószor hallottam már hogy Rebuska. Kikiabálok ilyenkor anyának hogy mi az, de ő azt mondja hogy nem szólt. Ijesztő. Ilyen ma is volt velem. Meg olyat is szoktam érezni, hogy van valaki a hátam mögött. Többször is megesett velem az, hogy nem vettem észre hogy anya kiment a szobából ( mert az ajtónk "halk" és azzal háttal ülök ) , és én meg mondtam hogy légyszi ne nézd azt amit csinálok ( neteztem ). Odanézek, nincs ott semmi. Olyanokat is érzek, hogy valaki megsimogatja a fejem. Kétszer volt. Éppen csuktam le a villanyt, és éreztem hogy valaki megsimogatott. Meg egyszer amikor már becsöngettek a suliban, és leültem a helyemre. ( utolsó pad ) Éreztem hogy szintén valaki megsimogatja a fejemet, hátranézek, nincs ott senki. Igazából nem akarom hogy elmenjen, csak fel szeretném vele venni a kapcsolatot. Hogyan? Légyszi ilyen "szakembereket" ne ajánlatok .
2010. máj. 9. 14:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

14.52-ből ami kimaradt:

Papád hogyan szólított?

Arról fogalmam sincs miérrt érzel több lelket,esetleg mamád is "jött" papáddal.De azt írod nem érzel rossz indulatot,ezért is lehet hogy valóban ők azok.

Egyes válaszolóknak:semmi fura nincs abban hogy a kislányok fogékonyabbak az ilyesmire,hisz állítólag a gyerekek pár éves korukig az előző életükre is visszaemlékeznek.

2010. máj. 9. 14:59
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
atya ég de ismerős helyzet...ilyen nekem is volt. éreztem hogy nem vagyok egyedül, féltem hogy megőrültem de kiderült h nem vagyok őrült, én is hallottam hangokat, elkezdtem mondani h hagyjanak békén, sírtam is, megsüketültem a hangoktól olyan hangosak voltak, a barátnőmmel is hasonló történt, őtpld megmentette a saját őrangyala a haláltól, elrántotta egy kamion elől, figyelmeztette álmában hogy tűz lesz(be is következett felgyulladt a tv), a kishuga az úton játszott és majdnem elütötte egy mentő(szintén figyelmeztette, be is következett, majdnem baj lett) álmában vette fel vele a kapcsolatot, ahogy én is, néha éjjel beszélt hozzám, és válaszoltam olyankor, próbálkozz,hátha
2010. máj. 9. 15:04
 13/28 anonim ***** válasza:
44%

"elkezdtem mondani h hagyjanak békén, sírtam is, megsüketültem a hangoktól olyan hangosak voltak,"

Tényleg keressetek fel szakembert.

És ígérem, hogy többször ide sem kattintok.

2010. máj. 9. 15:08
 14/28 anonim válasza:
58%

15:08

Már egyszer megígérted

akkor meg minek írsz ilyen témához még mindig?

2010. máj. 9. 15:16
 15/28 anonim ***** válasza:
73%

Igen, tegezd, egyszerűen csak mondd el neki, hogy mi a gond, és hogy szeretnéd a segítségét kérni, hogy megszűnjenek a látogatók.

Orvos alatt nem feltétlenül pszichológust értettem, bár ő is oda küld téged, ahol ezt orvosi szempontból megvizsgálják, mert lehet, hogy valami betegség okozza a "hangokat".

2010. máj. 9. 15:23
 16/28 A kérdező kommentje:

A papám simán Rebekának hívott. De végül is engem is megmentett egyszer. Vagy nem tudom. Lehet puszta véletlen az egész.

Játszottam a neten, és az ég világér nem tudom miért ( tényleg nem, nem éreztem semmi szagot, nem hallottam semmi hangot semmi ), de ránéztem a papám képére. Mitha belém csapott volna a villám, egyből felugrottam, és rohantam ki az előszobába, és ott robogtam le a lépcsőn. Olyan füstszagot én még nem éreztem! Kiesett a kályhátból egy fa, és ott égett kinn!! Gyorsan eloltottam, nem lett nagy baj. A szüleim éppen boltban voltak. De tényleg nem éreztem semmi szagot, és nem is hallottam semmit!!

2010. máj. 9. 15:37
 17/28 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm a hasznos válaszokat!
2010. máj. 9. 15:40
 18/28 anonim ***** válasza:
78%

Figyelj én is így vagyok.

Föleg a mamám házába szoktam érzékelni,de van mikor itthon is. és anyával beszéltem és ő is mondta hogy érzi.Szerintem hasznos ha gyújtasz gyertyát minden nap,mostanában én is ezt csinálom.

Az aki nem hisz annak meg azt ajánlom ne írjon,gondolkozzanak el,majd egyszer tuti ők is megtapasztalják!

17/L

2010. máj. 9. 16:50
 19/28 anonim válasza:
60%
kissebb koromban én se vettem észre ha tesóm elmegy a tévé előtt(pl.a konyhába)de amikor visszajön azt már láttam
2010. máj. 9. 16:51
 20/28 A kérdező kommentje:
ok, és mindig új gyertyát gyújtasz, vagy használtat? Meddig égeted?
2010. máj. 9. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!