Érzem hogy itt vannak. Mit tegyek?
ennek lehet köze hozzá? egyik kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__alomfejtes__835390-v..
Két dolgot tudok ajánlani:
1. Kérd az őrangyalod vagy a vallásod istenének segítségét. Ha valóban vannak körülötted lelkek, akinek a jelenléte zavar, akkor ők el tudják űzni, és ne hidd, hogy nem fognak tenni semmit. Akár több angyal segítségét is kérheted, hiszen a feladatuk az, hogy megvédjenek téged.
2. Ha ennek ellenére sem tűnnek el, akkor tényleg nem marad más, csak a szakember. Nem akarlak ijesztgetni, de lehet, hogy tényleg valamilyen betegséged van,amivel jobb nem szórakozni.
Érdekes, hogy mennyi kislány fogékony a nemlétező lényekbe vetett hitre.
Bár lehet, hogy kamu.
Az utolsó álomban olyan mintha megmutatta volna hogy ő mindig vigyázni fog rád.Az hogy úgy érzed megsimogatják a fejed ,az is azt mutathatja hogy valóban ő az és szeret és valóban ott van veled hogy vigyázhasson rád.
Ezt gondolom.
én is szoktam ilyen marhaságokat érezni, de a simogatás az valójában csak megborzongás. olyan, mint amikor lúdbőröd van, vagy a fejeden, ami ritkább, de nem lehetetlen.
nevemet én is ki szoktam hallani zajokból, nem jelent semmit.
anyukádat nem hallottad kimenni. nagy kaland, én se hallom a tesómat közlekedni, mert olyan csendben járkál, mint egy egér. ezért mondtad anyukádnak, hogy ne nézzen, mert azt hitted a nagy csendre, hogy téged bámul. az ember alapvetően felfigyel a csendre, mert az mindíg jelent valamit. ősi ösztön. ha a tücskök, madarak, majmok elhallgatnak, és csend van, akkor ragadozó jár a közelben.
szimplán paranoid képzelgéseid vannak. középkorban így születtek a kísértet legendák is.
de ha nagyon nem bírod és te inkább ezotériás hajlamú vagy, akkor tegyél egy indián álomfogót/álomcsapdát a szobádba. havonta egyszer tedd tálnyi sóba egy teljes napra, az megtisztítja a negatív energiáktól, a sót dobd ki, azt már ne használd fel újból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!