Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok a vérfarkasokról?

Mit gondoltok a vérfarkasokról?

Figyelt kérdés
Kérem szépen azokat akik nem hisznek benne ne írjanak!!!Előre is köszönöm!
2010. máj. 9. 11:25
1 2 3 4 5 6
 41/51 Wolf's Howl válasza:
Megint én vagyok.
2010. nov. 23. 17:31
 42/51 anonim válasza:
kérdező küld el az msn címed/elérhetőséged privát üzibe!érdekel a téma...
2011. jan. 25. 15:32
 43/51 anonim ***** válasza:
mindjárt telihold...
2011. febr. 13. 00:23
 44/51 anonim ***** válasza:
Na igen.
2011. febr. 13. 10:15
 45/51 mentalist ***** válasza:

Írnyátok be a guglébbaabba: Csiribusz.freeblog

RRRenygeteg vérfarkas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011. febr. 13. 13:25
 46/51 anonim ***** válasza:
Ismerem.
2011. febr. 13. 13:57
 47/51 anonim ***** válasza:

Nekem is farkasfogam van. Vagy tetszés szerint vámpíragyar. Nem csak egy, hanem négy, szép szabályosan. Mégsem játszom vámpírt, vérfarkast.

Aki tényleg művelődni akar, az utána is jár dolgoknak, nem ismeretterjesztő filmet néz. Annak köze sincs a tudományhoz. És erősen megvágott, médiabuherált. So... Jó alaposan merágják mások azt az információt, mielőtt te lenyeled, hogy érzékeltes hasonlattal éljek.

Vérfarkasmániával fertőzött feltűnési viszketeséggel megáldott emberekkel már találkoztam, igazi farkasemberrel nem. Kivéve egy tengerészt, akinek Farkas volt a keresztneve, ősz szakállú jól megtermett bácsi. Valahol Zebegény környékén. Lehet hogy farkas volt?:O

Ha valaki mégis farkasember lenne, nem tenné ki az ablakba, titkolná és próbálna normálisan élni. Szerintem. És nem járna fel GyK-ra menőzni vele.

2011. febr. 13. 15:00
 48/51 Willisz ***** válasza:
előző kommentelőnek igaza van ám én sok mindenbe hiszek Szellemek,démonok stb. mert sokan éltek már át érdekes dolgokat és tejesen jogos ha van szellem lehet vérfarkas is ám mi még sok mindenről nem tudunk simán el tudnak bármit titkolni
2011. febr. 13. 15:19
 49/51 anonim ***** válasza:
Én a fogorvost haraptam meg egyszer, akkor most én is vérfarkas volnék?
2011. febr. 14. 01:19
 50/51 anonim ***** válasza:
Nekem is farkasfogam van. És szemüveges vagyok. Egyébként az egyik másoduncsimat Jacobnak, a másikat (magyarul)Farkasnak hívják. Mondjuk én sem hiszek az ilyesmiben, de azért ki tudja? Tiszteletben tartom mindazoknak a véleményét, akik hisznek benne. Meg tudtok győzni? :D
2011. aug. 15. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!