Mit gondoltok a vérfarkasokról?
Írnyátok be a guglébbaabba: Csiribusz.freeblog
RRRenygeteg vérfarkas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem is farkasfogam van. Vagy tetszés szerint vámpíragyar. Nem csak egy, hanem négy, szép szabályosan. Mégsem játszom vámpírt, vérfarkast.
Aki tényleg művelődni akar, az utána is jár dolgoknak, nem ismeretterjesztő filmet néz. Annak köze sincs a tudományhoz. És erősen megvágott, médiabuherált. So... Jó alaposan merágják mások azt az információt, mielőtt te lenyeled, hogy érzékeltes hasonlattal éljek.
Vérfarkasmániával fertőzött feltűnési viszketeséggel megáldott emberekkel már találkoztam, igazi farkasemberrel nem. Kivéve egy tengerészt, akinek Farkas volt a keresztneve, ősz szakállú jól megtermett bácsi. Valahol Zebegény környékén. Lehet hogy farkas volt?:O
Ha valaki mégis farkasember lenne, nem tenné ki az ablakba, titkolná és próbálna normálisan élni. Szerintem. És nem járna fel GyK-ra menőzni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!