Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok a vérfarkasokról?

Mit gondoltok a vérfarkasokról?

Figyelt kérdés
Kérem szépen azokat akik nem hisznek benne ne írjanak!!!Előre is köszönöm!
2010. máj. 9. 11:25
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
Helo mindnekinek ! Látom senki sincs tisztába a dolgokkal ! Én megmondom őszintén : Hiszek a szellemekbe mert sok ismerősömmel történtek már megmagyarázhatatlan,természet feletti dolgok , és van kimondottan olyan ismerősöm aki csak ennek él és télleg ért hozzá úgyhogy amit ezzel kapcsolatba tölle hallottam most megosztom veletek : Ez az egész vérfakas téma ott kezdődött hogy még régebben ha jól emlékszem az 1.Világháború idején volt egy katona . Wolf-nak hívták mert egyszerűen megtudta szelídíteni a farkasokat és melleseg (nem röhög) nagyon szőrös volt és teliholdkkor gyakran eltűnt a táborból ! És ugye ti is már sokszor hallottátok gondolom hogy a farkasok rátámadnak az embrre sőt meg is ölik és ugye a telihodkór vónyítanak ! Nos ezeknek és még sok más történetnek a lényegét összekapcsolgatva kitalálták az embrek ezt a vérfarkas témát és terjesztették könyvekbe , filmekbe stb. ! Azért tartunk most itt hogy ijen kérdések tünnek fel : Vannak vagy léteznek-e vérfarkasok , farkasemberek ? ! Persze sok cideót látunk ami miatt hiszünk bennükde én ezt egyszerüen megcáfolom így : Ugyebár van az a hormon betegség ami miatt az emberek nagyon szőrösek lesznek nos ezzel és néhány na számítógépes technológiával egyszerűen megoldható ! Tehát visszatérve én megmondom szintén őszíntén : Nem hiszek a vérfarkasokba és erre mondta a barátom (és ez mindnekinek szól aki hisz a szellemekbe) hogy : Ha a szellemekbe vannak , akkor mért ne lennének vérfarkasok ??? !!!
2010. júl. 27. 16:21
 32/51 anonim ***** válasza:
A vérfarkas-kultusz nem az I. vh. alatt kezdődött...Évszázadokkal ezelöttről jön ez a legenda a vámpírokkal együtt...
2010. júl. 27. 18:30
 33/51 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszolónak nagyon köszönöm az értelmes válaszát!Igen a vérfarkas legenda már az ember létezése ót terjeng.Persze ez inkább az indián törszeknél volt!A sámánokat példálul vérfarkasoknak tartották!Az első világháborúban kezdett talán európában is teljesen elterjedni az előző előtti válaszólónak története alpján.Persze utána még sok eset felfedte magát az évek során.És igen igaza van a barátodnak kedves válaszoló! Ha szellemek lehetnek vérfarkasok miért nem??? És külömben a létezésük szerintem nem a hitünk miatt van.Hanem mert vannak. Valaki elhiszi, hogy vannak sőt tudja is akár valaki nem. De ugye bár valaki hisz istenben is! Meg a szellemekben is! Hát nem tudod, mivel egy szellemmel se találkoztam még de olyan sok mindent hallottam már róluk ezért nem tudjam mit higgyek felőlük!De igen tényleg lehet hogy létezik szellem is,lehet létezik isten is,lehet léteznek démonok,lehet léteznek vámpírok,és léteznek vérfarkasok is! Szóval ez mind csak a velünk történtekkel bizonyíthatóak!
2010. júl. 28. 12:16
 34/51 anonim ***** válasza:
Hormon betegség a f@szt. Milyen betegségtől fog így kinézni valaki: [link] ???
2010. aug. 19. 08:24
 35/51 anonim ***** válasza:
Na mondjuk tudom, hogy ez nem igazi kép.
2010. aug. 19. 08:30
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

15:08-as vok én hiszek istenben is(nemkéne kiröhögni.köszi.) de ezáltal sok másban is.hát ez az..ha az eggyik létezik akkor a másik miértne?

megköszönném ha most nem röhögnétek ki de tegnap hajnalban álmomban megharaptam anyát..O.O tudom viccesen hangzik de komolyan..

szoval 100%osan hiszek minden természetfelettiben..

2010. szept. 18. 20:01
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
Én is hiszek istenben, és a természetfeletti dolgokban. Szerintem ebben semmi vicces nincs.
2010. szept. 18. 20:18
 38/51 anonim ***** válasza:
100%
Én megvagyok győződve róla h vannak, am elég ha beírod googleba h werewolf sightings és elég sok érdekes dolgot kihoz a mai időkből is. Amúgy Kérdező add meg lécci privátba az emailod, szeretnék beszélni veled arról amit láttál.
2010. okt. 17. 23:23
 39/51 anonim ***** válasza:
Nekem meg agyar szerű fogaim vannak+ megérzek dolgokat.
2010. nov. 17. 14:41
 40/51 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, mostantól alternatív accounton keresztül fogok írni.
2010. nov. 17. 20:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!