Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok a vérfarkasokról?

Mit gondoltok a vérfarkasokról?

Figyelt kérdés
Kérem szépen azokat akik nem hisznek benne ne írjanak!!!Előre is köszönöm!
2010. máj. 9. 11:25
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Az előzőnek csak annyit,hogy néha egyes dolgoknak utána kéne nézni a neten.Esetleg ismeret terjesztő filmeket is nézhetnél, hogy abba a borsónyi agyadba némi tudomány is jusson.De ha már nem vagy hajlandó rá akkor felvilágosítalak. A farkasokat egy elégy bonyolult úton megszerezhető engedéllyel lehet tartani. Am nem tom ismered-e a google-t!Ott tudod rá lehet keresni egyes dolgokro!Újj dolgot mondtam?Bocs!!!Am meg nem tom te hanyas vagy biológiábol de feltűnik valakinek ha farkast lát és ha német juhászt. Persze egy kis tudomyán ellenesnek ezt nehéz lenne felmérni bocs!!-.-
2010. júl. 14. 18:17
 22/51 anonim ***** válasza:

egy egyszerű kérdés

hány éves is vagy?

2010. júl. 21. 04:23
 23/51 anonim ***** válasza:
Te engem ne oktass ki légy oly kedves. Igen, engedéllyel lehet farkasokat tartani, de nem egy kertben. Mrgfelelő méretű terület kell nekik, ami megegyezik a természetes környezetükkel. A farkasok falka állatok és territoriálisak. Azaz a természetben megvan a saját területük amelyet folyton bejárnak. Ha kiskoruk óta ember mellett vannak, elfogadáják gondozójukat vagy inkább megfigyelőjüket de a kutyákhoz hasonlóan azt az egy embert fogadják el. Ritkán mennek még akkor is a közelükbe. És lehetetlen h az ismerősöd ilyen nagy területetet tud biztosítani, h szabadon vadászhassanak és miegyéb ami egy farkasnak kell. De ha még igaz is lenne hozzád nem mennének oda. Bocsika....vérfarkasok pedig NINCSENEK. olvass kevesebb Alkonyatot. én is szeretem és vérfarkas párti vagyok de nem vagyok elmebeteg h ilyeneket találjak ki..
2010. júl. 21. 11:54
 24/51 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Vicces, hogy a vérfarkasok létezéséről folytatott okfejtéseid után még te írogatsz ilyeneket, hogy:

Esetleg ismeret terjesztő filmeket is nézhetnél, hogy abba a borsónyi agyadba némi tudomány is jusson.

Am meg nem tom te hanyas vagy biológiábol

Persze egy kis tudomyán ellenesnek ezt nehéz lenne felmérni bocs!!-.-

szal 1: abból, hogy bocs a kifejezésért, nem sértés, de torz fogsorod van, nem ettek meg a rokonod farkasai, meg az sem, amit az erdőben láttál, arra következtetsz, hogy léteznek vérfarkasok... -_- nem túl meggyőző

2. a tudományos és bioszos részre visszatérve, te hanyas vagy biológiából, ha elhiszed azt, hogy egy ember a telihold hatására(ami a gyengébbek kedvéért a gyakorlatilag a napfénnyel egyezik meg) egész csontszerkezetük megváltozik, hipergyorsasággal szőrt növesztenek, meg a fogazatukat is egy mindenevőéből egy húsevőévé alakítják át...hát...őő..te tudod..én azért inkább a te borsó méretű agyadért aggódnék

2010. júl. 21. 23:28
 25/51 A kérdező kommentje:

Kedves "Te ne oktass ki légy oly kedves!

Én erről mind tudtam!De nem gondoltam h minden egyes részletét le kell írnom a tartásukról! De igen úgy kell őket tartani! Mondjuk a vadászatos résszel nem értek egyet. Hisz az állatkertekben sem eresztenek be szarvasokat h kergessék meg őket! Szval erről ennyit! Nos az utána következők mármint akik utána írtak azoknak csak annyit,hogy: Van aki hisz isten létezésében pedig az is olyan mint a vérfarkas! Ki a pi*** hiszi elh ott van fenn és minket irányít.Mellesleg honnan tudod h csak teliholdra változnak át meg ilyesmi! Nem tom te mibe hiszel de lehet h csak az okoskodás az amit biztosra tudsz! Mellesleg ha már te si az "én csöpnyi agyam" miatt aggódsz akkor kvittek vagyunk! Köszönöm de ezt a kérdést nem azért tettem fel h jókat tudjatok velem bóvitázni! Így ha erre a válaszomra csak kötöszködéssel tudnátok válaszolni akkor pls kíméljetek meg! Kössz! Bár tudom h úgy e veszitek figyelembe!-.-"

2010. júl. 23. 09:54
 26/51 anonim ***** válasza:
100%
Én teljes mértékben egyet értek a kérdezővel.Mindenki hisz valamiben,és ezt tiszteletben kell tartani!Én például abban hiszek,hogy léteznek olyan dolgok,amiket nem lehet tudományosan megmagyarázni.Sőt olyanok is vannak,amiknek egyáltalán nem tudunk a létezéséről!És ez az oldal nem arra való,hogy másokat kioktassunk,hanem arra,hogy válaszoljunk a kérdésekre!És ha már itt tartunk,én is hiszek az ilyen természetfeletti dolgokban,és nem érdekel ki mit mond!És én tiszteletben tartom azok véleményét is,akik nem hisznek benne,mert nem hihet mindenki mindenben,de azokat utálom,akik csak kioktatnak másokat!És ha már itt vagyok ezen az oldalon,akkor arra használom,amire való:VÁLASZOLOK a kérdésre.Szóval a válaszom:Azt gondolom a vérfarkasokról,hogy léteznek,csak épp ezt nem akarják mindenkinek az orrára kötni!És nem érdekel ki mit gondol!
2010. júl. 23. 17:33
 27/51 A kérdező kommentje:
Atya isten végre egy normális válaszoló! Nem mintha nem lettek volana mások is de elég kevesen! Jah és köszönöm az utolsó válaszolónak a válaszát :D
2010. júl. 23. 17:54
 28/51 anonim ***** válasza:
de akkor mi a fa**nak teszel fel ilyen kérdést, ha a szkeptikus válaszokat nem fogadod el és csak okoskodónak hívsz? nem is értem minek vitatkozok egy 13 éves "mindenkinél mindent jobban tudok" emberrel...de nyugi ezt is kinövöd.
2010. júl. 24. 14:14
 29/51 A kérdező kommentje:
Na nézzenek már oda még a koromat is tudja pedig a közelébe sem jársz!Gőzöm nincs te hány éves vagy de le merném fogadni h idősebb vagyok nálad. A szkeptikus okostojások bosszantanak. Miért nem lehet egyszerűen leírni azt, hogy én nem hiszek benne és ennyi. Nem kell kioktatni a másikat. Ha nem hiszel akkor ennyi.Röhögszu rajta egy jót h mekkora barom h hisz ilyen marhasában de hagyod. Más is megírta h nem de attól még lehet h létezik.Nem értem miért kell mindenbe belekötni!!!
2010. júl. 25. 20:50
 30/51 A kérdező kommentje:
Mellesleg még te mondod h én tudokmindenkinél mindent jobban???Mikor te tudod a társaiddal a legjobban h mi létezik és mi nem!!!???Pff!Nah ja !
2010. júl. 25. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!