Mit gondoltok a vérfarkasokról?
egy egyszerű kérdés
hány éves is vagy?
Kedves Kérdező!
Vicces, hogy a vérfarkasok létezéséről folytatott okfejtéseid után még te írogatsz ilyeneket, hogy:
Esetleg ismeret terjesztő filmeket is nézhetnél, hogy abba a borsónyi agyadba némi tudomány is jusson.
Am meg nem tom te hanyas vagy biológiábol
Persze egy kis tudomyán ellenesnek ezt nehéz lenne felmérni bocs!!-.-
szal 1: abból, hogy bocs a kifejezésért, nem sértés, de torz fogsorod van, nem ettek meg a rokonod farkasai, meg az sem, amit az erdőben láttál, arra következtetsz, hogy léteznek vérfarkasok... -_- nem túl meggyőző
2. a tudományos és bioszos részre visszatérve, te hanyas vagy biológiából, ha elhiszed azt, hogy egy ember a telihold hatására(ami a gyengébbek kedvéért a gyakorlatilag a napfénnyel egyezik meg) egész csontszerkezetük megváltozik, hipergyorsasággal szőrt növesztenek, meg a fogazatukat is egy mindenevőéből egy húsevőévé alakítják át...hát...őő..te tudod..én azért inkább a te borsó méretű agyadért aggódnék
Kedves "Te ne oktass ki légy oly kedves!
Én erről mind tudtam!De nem gondoltam h minden egyes részletét le kell írnom a tartásukról! De igen úgy kell őket tartani! Mondjuk a vadászatos résszel nem értek egyet. Hisz az állatkertekben sem eresztenek be szarvasokat h kergessék meg őket! Szval erről ennyit! Nos az utána következők mármint akik utána írtak azoknak csak annyit,hogy: Van aki hisz isten létezésében pedig az is olyan mint a vérfarkas! Ki a pi*** hiszi elh ott van fenn és minket irányít.Mellesleg honnan tudod h csak teliholdra változnak át meg ilyesmi! Nem tom te mibe hiszel de lehet h csak az okoskodás az amit biztosra tudsz! Mellesleg ha már te si az "én csöpnyi agyam" miatt aggódsz akkor kvittek vagyunk! Köszönöm de ezt a kérdést nem azért tettem fel h jókat tudjatok velem bóvitázni! Így ha erre a válaszomra csak kötöszködéssel tudnátok válaszolni akkor pls kíméljetek meg! Kössz! Bár tudom h úgy e veszitek figyelembe!-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!