Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok a vérfarkasokról?

Mit gondoltok a vérfarkasokról?

Figyelt kérdés
Kérem szépen azokat akik nem hisznek benne ne írjanak!!!Előre is köszönöm!
2010. máj. 9. 11:25
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
61%

Miért,van aki hisz benne?

Én aztán hiszek sok mindenben,de az hogy vérfarkas létezik,az egy percig fel nem merült bennem.

Kérdező,te mire alapozod a hited?Nem piszkálni akarlak,de ki tudja,lehet hogy még meg is győzöl.

2010. máj. 9. 15:13
 12/51 anonim ***** válasza:
95%

Előzőnek:

van egy farkasfogad.

Egyszer ugattál álmodban (telihold volt)

egy erdőben átment előtted egy nagy barna valami.

Ezekből tényleg az következik hogy vannak farkasemberek.

A logikád kikezdhetetlen.

2010. máj. 9. 15:13
 13/51 anonim ***** válasza:
41%
Mármint az előttem író megelőzőnek (előző voltam)
2010. máj. 9. 15:14
 14/51 anonim ***** válasza:
41%
Ha találkozol egyel is akkor szólj...
2010. máj. 9. 16:57
 15/51 anonim válasza:
69%

Én csak a vérnyúlban hiszek!

Amúgy elárulná valaki, mondjuk a kérdező, hogy mi a fene az a vérfarkas???

2010. máj. 9. 23:10
 16/51 anonim ***** válasza:
71%
A barátom multkor elvitt az erdőben teliholdkor. Éppen el akart jegyezni, amikor feljött a hold. Teljesen bevadult. Erre az a hülye korcs nem megharapott? Most itt ülök szőrös háttal és tele vagyok bolhával. Nagyon gáz! Hogy megyek most emberek közé?
2010. máj. 10. 13:37
 17/51 anonim ***** válasza:

Nos, először is azt, h farkasembernek hívják.

Amúgy meg én már találkoztam velük....

2010. máj. 12. 15:17
 18/51 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát. Igaz kértem aki nem hisz benne és csak viccelődni akar az ne írjon de azokon is jót röhögtem. A z egyik kérdező kérdezte mi az a vérfarkas. Nos a válasz az lenne, hogy: ez egy ember állat keverék tulajdon képpen. Átváltozásukat semmivel nem tudom magyarázni. De általában teliholdkor átváltoznak nagy farkassá. Talán 10 cm -el nagyobbak mint az átlag vérfarkasok de ugyan úgy néznek ki. Átlagos ismertető jelük, hogy az ember aki átváltozik farkasként szeme színe és hangja megmarad. NOs én hiszek a vérfarkasokba. Ezt az alapozza meg, hogy a város mögötti erdőben sétáltam(csak mondom olyan helyen lakok ahol a közelben nem volt még farkas) egy szőrös, nagy barna farkas szerűséget láttam. elkezdtem gyanakodni. Egy este(vicces pont telihold volt) kimentem az erdőbe és farkas(nem kutya), kifejezetten farkas vonyítást hallottam majd 3 szőrös farkas szerűséget láttam elrohanni. Másnap reggel a gáton hatalmas kutya lábnyomokat láttam. Ekkora kutya pedig nem létezik.Csupán ez alapozta meg esetleges létezésüket!
2010. máj. 14. 20:34
 19/51 A kérdező kommentje:
Ja és kiskoromban is történt valami. Rokonoknál voltunk ahol különleges engedéllyel farkasokat tartottak. Beszöktem hozzájuk és nem bántottak. Sőt odaültek mellém és nyalogattak. Egyszer a legnyagyobb farkas(feltételezem az alfa) odajött és a fogával felsértette a bőröm, majd elszaladt.Elkezdte sírni anyáék kijöttek kihoztak közülük és többet nem láttam őket. Azóta a hallásom 100%.os. Orvosok által is alátámasztott.A szaglásom egyenesen kitűnő. Ezzel kapcsolatban mesélhetnék de már olyan sokat írtam.:D Nah am azóta teliholdkor farkasokkal álmodok a város mögötti erdőben és én is ott vagyok köztük. Jah és u.n farkas fogsorom van. Ami ritka fogprobléma. Felső álkapcsomon két farkasfog helyezkedik el. alul is. Ha olyan húst eszek amibe van csont mindig megeszem! Ami gáz mert a kutyának kéne XD. Fura nem? Jah és a lány aki írta, hogy farkas foga van! Na arról csak annyit, hogy zsinte mint az én történetem. Asszem ez megagyarázza a vérfarkasok hirdetését! Vagy nem???
2010. máj. 14. 20:43
 20/51 anonim ***** válasza:
Jaja nagyon fura...véletlen nem egy németjuhászkutya kennelbe mentél be? Ez a különleges engedélyes sztori elég kamu szagú..nekem is jó a szaglásom ;)
2010. júl. 13. 18:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!